Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κορίτσαρος σκέτη «κόλαση»: Το τσιφτετέλι Ελληνίδας στον Σπύρο Παπαδόπουλο με τις 1.490.646 προβολές

«Κόλασε» με τις κινήσεις της

10 Μαΐου 2022 19:02
Κορίτσαρος σκέτη «κόλαση»: Το τσιφτετέλι Ελληνίδας στον Σπύρο Παπαδόπουλο με τις 1.490.646 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε εμφανιστεί η Αναστασία Δρακά και ανέβασε τη θερμοκρασία όταν σηκώθηκε να χορέψει -σε ρυθμούς τσιφτετελιού. Η πανέμορφη κοπέλα χόρεψε στους ρυθμούς του "μια είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία" και γκρέμισε το διαδίκτυο!

Επίσης, ακόμη μία πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, είχε ανάψει "φωτιές" με το τσιφτετέλι της. Το βίντεο στο Youtube, έχει ξεπεράσει τις 1.252.500 προβολές.

Αμαρτωλό τσιφτετέλι: 40αρα “γκρεμίζει” το μαγαζί και βάζει “φωτιά” στις προβολές!

Μια γυναίκα κολάζει τους πάντες με το καυτό τσιφτετέλι που χορεύει!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα απολαμβάνει τον χορό της πάνω στην πίστα, ενώ μάλιστα καταχειροκροτείτε και από τον κόσμο.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Όλα έξω: Το ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι 36χρονης Ελληνίδας με 980.745 προβολές!

Απολαύστε το τσιφτετέλι παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Χορεύει τσιφτετέλι στο σαλόνι της και "τρελαίνει" το Youtube

Μια γυναίκα που ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι δεν έχει ανάγκη ούτε από πίστες, ούτε από τραπέζια, ούτε από γαρύφαλλα. Αυτό ακριβώς μας απέδειξε αυτή η εντυπωσιακή κοπέλα που δίνει ένα... ρεσιτάλ χορού στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η κοπέλα κατάφερε μέσα σε μόλις 3 λεπτά και δείχνοντας τις απίστευτες χορευτικές τις ικανότητες να κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί και κανείς να μη μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της μιας και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι κάτι το μοναδικό.

Το βίντεο στο Youtube έχει πάνω από 26.690 προβολές και μόλις το δείτε θα καταλάβετε και το λόγο. Εκτός όμως, από το χορό αυτής της κοπέλας, δείτε εδώ το πιο καυτό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share