Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... φίδι ανακόντα (Video)

Σοκ!

10 Μαΐου 2022 15:58
Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... φίδι ανακόντα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την απάντηση:

2 λιοντάρια μονομαχούν για την αρχηγία της αγέλης: Η μάχη που κόβει την ανάσα

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε τρομερά βίντεο με άγρια ζώα από την φύση που σοκάρουν!

Κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και σήμερα με μια απίστευτη μάχη ανάμεσα σε δύο λιοντάρια για να αναδειχθεί ο αρχηγός της αγέλης! Μια μάχη που μας φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και μια τίγρη που σας καθήλωσε αφού σημείωσε υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας!

Δείτε την σοκαριστική μάχη ανάμεσα στα δύο λιοντάρια στο Athensmagazine.gr:

Αυτό το λιονταράκι βιάζεται να ενηλικιωθεί - Μόλις δείτε τι κάνει θα λιώσετε

Τα λιοντάρια και όλα τα αιλουροειδή φημίζονται για τη "φωνή" τους και τους βρυχηθμούς τους που πραγματικά μπορούν να σε απωθήσουν αποκλειστικά και μόνο με αυτό. Η βραχνή αυτή φωνή είναι κάτι που επέρχεται με τα χρόνια και όσο ενηλικιώνονται γίνεται όλο και πιο επιβλητική. Αυτό το μικρό λιονταράκι βιαζόταν να γίνει ένα τέτοιο θαρραλέο λιοντάρι με βραχνή φωνή, δείτε τι κάνει για να τα καταφέρει και η προσπάθειά του κάνει το γύρο του κόσμου. Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα καμώματα ενός λιονταριού σοκάρουν, δείτε τι συνέβη όταν κάποιοι τουρίστες παρακολουθούσαν ένα λιοντάρι.

Το χαριτωμένο λιονταράκι προσπαθεί με τον πιο χαριτωμένο τρόπο να καταφέρει να γίνει ο βασιλιάς της ζούγκλας και όπως ήταν αναμενόμενο όλος ο κόσμος το έχει λατρέψει για την επιμονή αλλά και για τον πείσμα του. Κάποια ημέρα ο βρυχηθμός του ίσως να κυριαρχήσει τον κόσμο. Για τώρα, καλύτερα να βασιστεί στο πόσο χαριτωμένο είναι.

Δείτε την απολαυστική του προσπάθεια:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share