Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγινε viral: Το τσιφτετέλι γιαγιάς που τραβάει τα βλέμματα - Απίστευτο λίκνισμα

Είναι απολαυστική!

21 Απριλίου 2022 14:04
Έγινε viral: Το τσιφτετέλι γιαγιάς που τραβάει τα βλέμματα - Απίστευτο λίκνισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο χορός είναι χαρά και δεν έχει ηλικία. Όλοι έχουν δικαίωμα στον χορό και όλοι πρέπει να βρίσκουν το κουράγιο να λικνίζονται στους ρυθμούς του αγαπημένου τους τραγουδιού, αν αυτό είναι που θέλουν.

Μία γιαγιά σε κέντρο διασκέδασης στην Ζάκυνθο χορεύει τσιφτέτελι με την καρδιά της και δίνει το μήνυμα ότι ο χορός είναι για όλους. Ωστόσο, εκτός από αυτό το τσιφτετέλι, δείτε εδώ τον τρομερό χορό μιας πασίγνωστης Ελληνίδας.

Δείτε το βίντεο

Τα... έδωσε όλα ο Γιώργος Παπαδάκης: Το τσιφτετέλι του με αιθέρια ύπαρξη που έβαλε «φωτιά» στο πλατό!

"Φωτιά" στο πλατό της εκπομπής "Στην υγειά μας" είχε βάλει το τσιφτετέλι, που χόρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης με κούκλα γυναίκα. Βέβαια, στην... παρέα τους ήταν και ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος είχε δώσει ρεσιτάλ με τις χορευτικές του κινήσεις.

Συγκεκριμένα, η όμορφη γυναίκα είχε σηκωθεί πρώτη και είχε αρχίσει να λικνίζεται, μόλις ακούστηκε το τραγούδι "Ψίθυροι καρδιάς" που ερμήνευε ο Δημήτρης Μπάσης. Όπως θα δείτε η γυναίκα άναψε τη σπίθα, για να πάρουν μετά συνέχεια δύο άνδρες στην πίστα.

Πρώτος ο Πασχάλης Τερζής και ύστερα ο έμπειρος παρουσιαστής, χόρεψαν μαζί με την εν λόγω γυναίκα, προκαλώντας χαμό στο πλατό, με τον Παπαδάκη τελικά να έχει και... χαρίσματα που δε γνωρίζαμε, αφού φαίνεται να χορεύει καλά το τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

Τσιφτετέλι: Κορίτσια με «καυτά» μίνι προκαλούν ταραχές

«Αλληθωρίσαμε» με το τσιφτετέλι δυο κοριτσιών τα οποία με το λίκνισμά τους αλλά και τα «καυτά» τους μίνι προκαλούν ταραχές. Επίσης, μια 40αρα γυναίκα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι που χορεύει!

Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό τσιφτετέλι τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share