Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Γυναίκα πέφτει στις ράγες του μετρό και σώζεται από θαύμα (video)

Ανατριχιαστικό - Σώθηκε από θαύμα

19 Απριλίου 2022 10:13
Σοκ: Γυναίκα πέφτει στις ράγες του μετρό και σώζεται από θαύμα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με μία γυναίκα να λιποθυμά και να πέφτει στις ράγες του μετρό στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ενώ ο συρμός είναι σε κίνηση.

Το στιγμιότυπο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του σταθμού είναι συγκλονιστικό! Η άτυχη γυναίκα, όπως φαίνεται στο βίντεο, χάνει τις αισθήσεις της, παραπατάει και πέφτει από την αποβάθρα στις ράγες, ενώ το τρένο κινείται! Οι επιβάτες που βρίσκονταν στο σημείο τρομοκρατήθηκαν, επικράτησε πανικός, ωστόσο σαν από θαύμα η γυναίκα ήταν ζωντανή. Δύο από αυτούς φαίνονται στο βίντεο να σηκώνουν τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι τους σοκαρισμένοι, ενώ ένας νεαρός παίρνει αγκαλιά τη φίλη του για να μην κοιτάει προς το σημείο, καθώς φοβόταν τα χειρότερα.

«Δεν ξέρω πώς είμαι ζωντανή», δήλωσε η γυναίκα που έπεσε στις ράγες του μετρό

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού η γυναίκα, που ονομάζεται μόνο Candela, είχε απεγκλωβιστεί από το σημείο δήλωσε «δεν ξέρω πώς είμαι ζωντανή».

Η ίδια δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής πως έπεσε η αρτηριακή της πίεση με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει, να χάσει την ισορροπία της και να πέσει πάνω στο διερχόμενο τρένο. «Προσπάθησα να προειδοποιήσω τον μπροστινό μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, ούτε καν τη στιγμή που έπεσα πάνω στο τρένο. Δεν ξέρω πώς είμαι ακόμα ζωντανή. Ακόμα προσπαθώ να βγάλω άκρη με όλο αυτό που έγινε».

Ένας μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε: «Αυτό το κορίτσι αναγεννήθηκε. Είναι ένα θαύμα. Περιμέναμε το τρένο και ξαφνικά έπεσε στις ράγες. Ηταν απλώς τρόμο

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share