Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σωστός νοικοκύρης: Eλέφαντας με οικολογική συνείδηση μαζεύει τα σκουπίδια!

Απίθανο βίντεο

11 Ιανουαρίου 2022 14:38
Σωστός νοικοκύρης: Eλέφαντας με οικολογική συνείδηση μαζεύει τα σκουπίδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ελέφαντας μαζεύει τα σκουπίδια, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και τα ζώα έχουν οικολογική συνείδηση.

Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απίστευτη πράξη ενός ελέφαντα που μάζευε τα σκουπίδια έξω από ένα σπίτι, δικαιολογώντας απόλυτα το γεγονός ότι τα μεγαλόσωμα αυτά ζώα έχουν υψηλή νοημοσύνη και είναι από τα πιο κοινωνικά όντα του ζωικού βασιλείου.

Παράλληλα, δείτε εδώ δύο ελέφαντες που επανασυνδέονται ξανά μετά από 22 χρόνια.

Ο ελέφαντας που στην αρχή του βίντεο τρώει, φαίνεται να εντοπίζει τα σκουπίδια δίπλα από τον κάδο, οπότε και σπεύδει να τα μαζέψει. Απολαύστε τον!

Ελεφαντάκι πλησιάζει με "φόρα" τουρίστες - Δεν θα πιστέψετε τι έγινε στη συνέχεια

Οι ελέφαντες είναι πλάσματα τα οποία μπορούν να εκπλήξουν πολλούς από εμάς κάνοντας πράγματα τα οποία δεν τα περιμένουμε, όπως αυτό το ελεφαντάκι που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο και άρχισε να χορεύει.

Συγκεκριμένα ένα πανέμορφο περιστατικό συνέβη στο πάρκο άγριας ζωής Shamwari Private Game Reserve, στη Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι. Οι τουρίστες πλησίασαν την ελεφαντίνα με το μικρό της με το τζιπ και ο μικρούλης ελέφαντας που οι τουρίστες ονόμασαν «Τζάμπο» φάνηκε πολύ φιλικός με τους ανθρώπους.

Μάλιστα, σήκωσε τη μικρή προβοσκίδα του στον ουρανό, λες και ήθελε να πει «γεια» στους ανθρώπους στο όχημα. «Ω, σας αγαπάει. Δεν έχει ξαναπλησιάσει ποτέ τόσο κοντά σε ανθρώπους. Και δεν πλησίασα εγώ σ’ αυτούς. Αυτοί ήρθαν σε μας» είπε στους τουρίστες ενθουσιασμένος ο οδηγός σαφάρι.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share