Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαρύς και ασήκωτος: Το ζεϊμπέκικο Έλληνα δημοσιογράφου που ξεσήκωσε το πλατό

Η Σίσσυ... τρελάθηκε

26 Δεκεμβρίου 2021 14:02
Βαρύς και ασήκωτος: Το ζεϊμπέκικο Έλληνα δημοσιογράφου που ξεσήκωσε το πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε ζεϊμπέκικο έχει... την αξία του και το πιο πρόσφατο εξ αυτών το είδαμε ξανά στην ελληνική τηλεόραση, με Έλληνα δημοσιογράφο να χορεύει στους ρυθμούς ενός ιστορικού τραγουδιού, που έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες των φαν του καλλιτέχνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσίασε ένα υπέροχο εορταστικό διήμερο στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με κέφι και γέλιο, αποφασίζοντας να αποχαιρετήσει έτσι το 2021 και δίνοντας ραντεβού για το νέο έτος, με τους συντελεστές ειδικά την Κυριακή (26/12) να... μερακλώνουν, όπως και ο παίκτης του Big Brother που «γκρέμισε» την πίστα.

Μεράκλωσε εκείνος, μεράκλωσε... και το πλατό

Πιο πολύ από όλους θα έλεγε κανείς, ότι σε αυτή την κατάσταση βρέθηκε ο Νίκος Συρίγος, με τον παρουσιαστή να μην χάνει την ευκαιρία στο «Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο» να περάσει στην πίστα και να χορέψει ένα... βαρύ και ασήκωτο ζεϊμπέκικο.

Ο Αντύπας έδωσε τον τόνο στον αέρα του Mega και οι υπόλοιποι ακολούθησαν, με το δημοσιογράφο να ξεσηκώνει το πλατό με τη λεβέντικη κίνησή του, που έκανε την Χρηστίδου να τον αποθεώνει... με κραυγές.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share