Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Από το Big Brother... στις πίστες: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο μοντέλου που «γκρέμισε» το μαγαζί

Γέμισε... όλος λουλούδια

25 Δεκεμβρίου 2021 12:32
Από το Big Brother... στις πίστες: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο μοντέλου που «γκρέμισε» το μαγαζί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο είναι ένας αγαπημένος χορός και καθημερινά μπορεί να βρει κανείς υλικό από τις διαδικτυακές πλατφόρμες, όπου αναρτώνται σχετικά κομμάτια, με αρκετούς γνωστούς της τηλεόρασης και όχι μόνο να δείχνουν έναν άλλο εαυτό, όταν αποφασίζουν να... ξεσηκώσουν την πίστα.

Αυτό ακριβώς έκανε κι ένα πασίγνωστο μοντέλο, που αρχικά είχαμε γνωρίσει μέσα από την καριέρα του σε Ελλάδα και εξωτερικό και ύστερα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», παρουσιάζοντας ουκ ολίγες πτυχές του χαρακτήρα του στο Big Brother και προκαλώντας αίσθηση.

Ζεϊμπέκικο... αλά Στηβ

Ο Στηβ Μιλάτος αναδείχθηκε σε μια από τις προσωπικότητες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ και φαίνεται, ότι με κάποιους συγκάτοικους εξακολουθεί να είναι κοντά, όπως είναι η Ανχελίτα, με την παρέα τους να βρίσκεται στο κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Στηβ κάποια στιγμή μάλλον... μεράκλωσε και σηκώθηκε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, το οποίο ξεσήκωσε την πίστα, τη γέμισε με λουλούδια κι έκανε τον γνωστό καλλιτέχνη να τον αποθεώσει, με έναν Τούρκο επίσης να κερδίζει το χειροκρότημα για τον χορό του πριν από την αποκάλυψη.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share