Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

65χρονος άντρας χορεύει μερακλίδικα ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες σε συναυλία και ξεσηκώνει τα πλήθη

Κλάμα!

16 Νοεμβρίου 2021 08:07
65χρονος άντρας χορεύει μερακλίδικα ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες σε συναυλία και ξεσηκώνει τα πλήθη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν πίσω από την σκηνή όπου διεξαγόταν η συναυλία δε μπόρεσε να αντισταθεί στο τραγούδι «Μη μου ξαναφύγεις πια» το οποίο ερμήνευε εκείνη την ώρα ο Παντελής Θαλασσινός και έτσι ακολουθώντας τον ρυθμό χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο από καρδιάς

Viral έχει γίνει το ζεϊμπέκικο ενός άνδρα στην συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στην Πάρο.

Μάλιστα ήταν τόσο δυνατό το χειροκρότημα το οποίο απέσπασε ο άνδρας, που ως και οι καλλιτέχνες επί σκηνής κατάλαβαν πως ένας άνδρας χόρευε με την ψυχή του στο πίσω μέρος της σκηνής.

Μας έκλεψε τη δόξα» δήλωσαν αστειευόμενοι οι καλλιτέχνες στο κοινό της συναυλίας όταν αντιλήφθηκαν το λόγο της ενθουσιώδους αντίδρασης του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Ξεχείλισε αντρίλα το ζεϊμπέκικο του: Έσπασαν τα πλακάκια (video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

93χρονος παππούς σηκώνεται και συγκινεί με το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο (Video)

Συγκίνηση προκαλεί το ζεϊμπέκικο ενός 93χρονου παππού, ο οποίος σηκώθηκε και μας πρόσφερε τον πιο μάγκικο χορό που έχουμε δει, κάνοντας να συγκλονιστούν με αυτό που έβλεπαν μπροστά τους. Επίσης, πάθαμε πλάκα με έναν 35χρονο μερακλή γαμπρό, ο οποίος χορεύει ένα από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα.

Το σόλο ξεκίνησε από τον εγγονό του, που βρισκόταν στο μπουζούκι, για να ξεκινήσει το τραγούδι «Δραπετσώνα» του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ένα από τα πιο υπέροχα λαϊκά όλων των εποχών που προσφέρονται για… πολύ βαρύ ζεϊμπέκικο.

Ο παππούς δε δίστασε, ασφαλώς να σηκωθεί και να χορέψει, δίνοντας τα πάντα στην πίστα και αναγκάζοντας όλους τους καλεσμένους να έρθουν και να τον αποθεώσουν, όπως έγινε με το παλικάρι που χάρισε το πιο τίμιο ζεϊμπέκικο στην άλλοτε αγαπημένη του.

Το… έλεγε η καρδούλα του, άλλωστε, να μας δείξει τη λεβεντιά του. Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share