Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αναστέναξε η πίστα: Αρρωστήσαμε με το αισθησιακό τσιφτετέλι της μελαχρινής καλλονής

Μοίρασε "εγκεφαλικά"!

9 Νοεμβρίου 2021 07:16
Αναστέναξε η πίστα: Αρρωστήσαμε με το αισθησιακό τσιφτετέλι της μελαχρινής καλλονής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φόρεσε το πιο καυτό της μίνι, χόρεψε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι και για ακόμη μια φορά προκάλεσε το απόλυτο χάος στο πέρασμά της.

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που όσες φορές κι αν τη δούμε να χορεύει δεν θα την χορτάσουμε ποτέ και το βίντεο θα παίξει πολλές φορές στο repeat, δείτε εδώ το καυτό της τσιφτετέλι που έκανε το Γιώργο Μαζωνάκη να πέσει στα πόδια της.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η Παόλα έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά.

Δείτε το εντυπωσιακό της τσιφτετέλι:

Πήρε «φωτιά» το κλαρίνο: Τους… σάλεψε όλους αυτή η γυναικάρα χορεύοντας ασταμάτητα αισθησιακό τσιφτετέλι

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά και είμαστε σίγουροι, ότι λίγοι είναι οι πραγματικά ερωτικοί χοροί που θα έχετε δει, όπως αυτό μιας γυναίκας, που χόρευε… ασταμάτητα, κάνοντας το κλαρίνο να πάρει «φωτιά».

Τα καλύτερα τσιφτετέλια, άλλωστε, γίνονται συνήθως σε κάποια τοπική εκδήλωση, όπως αυτό της 40άρας που μας «λύγισε», και αυτό αποδεικνύεται από την εν λόγω γυναίκα, που… σάλεψε τους πάντες με το αέναο λίκνισμά της, με το βίντεο, μάλιστα, που δημοσιεύθηκε να διαρκεί δέκα ολόκληρα λεπτά.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα βλέπουμε τη Σαββίνα, όπως ονομάζεται να χορεύει το ίσως πιο αισθησιακό τσιφτετέλι που έχουμε δει, τρελαίνοντας άπαντες με την κίνησή της και κάνοντας τη διαφορά, φυσικά, στην εκδήλωση του τόπου της.

Δείτε το βίντεο:

Δύο γυναίκες "κόλασαν" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι τους

Δύο γυναίκες χόρεψαν με τη ψυχή τους τσιφτετέλι, και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα, παρόλο που ήταν 5 το πρωί. Το βίντεο στο Youtube έχει 361.342 προβολές!

Ανακαλύψαμε ένα τσιφτετέλι δύο καλλονών που μοίρασαν εγκεφαλικά με το χορό τους, αλλά και με τις καμπύλες τους. Λικνίζουν τα κορμιά τους και μας αφήνουν άφωνους!

Δείτε το βίντεο με το πιο καυτό τσιφτετέλι, και όχι μόνο, που βρήκαμε στο Youtube. Θα πάθετε πλάκα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share