Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αντέχεις να δείς το βίντεο; Το τσιφτετέλι 40άρας που μας… “λύγισε”

Κόλαση!

9 Οκτωβρίου 2020 12:43
Αντέχεις να δείς το βίντεο; Το τσιφτετέλι 40άρας που μας… “λύγισε”
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντάξει. Είναι άλλο να χορεύει μια πιτσιρίκα… και πολύ διαφορετικό να το “κουνάει” το κορμί πατριώτες μια έμπειρη 40άρα.

Το βίντεο μας το έστειλε φίλος που του αρέσει να καταθέτει περιουσίες στα μπουζούκια. Με νοσταλγική λογική. Του λείπει η διασκέδαση. Όπως σε όλους μας.

Αλλά με το βίντεο ξυπνήσαμε απο τον λήθαργό μας. Γιατί; Διότι το κούνημα της στο τσιφτετέλι μας “λύγισε”. Πώς το κουνάς έτσι μάνα μου….

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Αναστέναξε το κλαρίνο: Ξανθιά καλλονή χορεύει τσιφτετέλι που κολάζει τον οργανοπαίκτη και… όλη την πίστα στο γλέντι

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μπερδεύτηκε η ορχήστρα με το βασανιστικό τσιφτετέλι και τα αισθησιακά λικνίσματα της

Η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη μας έχει συνηθίσει να μας αναστατώνει τόσο με την αισθησιακή φωνή της όταν την ακούμε στο ραδιόφωνο όσο και με το κορμί της όταν την απολαμβάνουμε να χορεύει.

Άκρως αισθησιακή ήταν και η εμφάνιση της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας" όταν ο Παντελής Παντελίδης τραγουδούσε το "Συνοδεύομαι" και σηκώθηκε να μας χαρίσει ένα ακόμη καυτό τσιφτετέλι. Ο Νίκος Αναδιώτης που την συνόδευε όμως είχε άλλη γνώμη και την ανέβασε πάνω σε ένα τραπέζι με το θέαμα να γίνεται ακόμη πιο... βασανιστικό!

Η πανέμορφη dj όπως ήταν αναμενόμενο τρέλανε τους πάντες με τα λικνίσματα της και στη συνέχεια και το διαδίκτυο καθώς το βίντεο κοντεύει να ξεπεράσει τις 100.000 προβολές. Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως ανήκετε στο fan club της Ράνιας Κωστάκη μπορείτε να τη δείτε εδώ σε έναν ακόμη καυτό χορό!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share