Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αναστέναξε το κλαρίνο: Ξανθιά καλλονή χορεύει τσιφτετέλι που κολάζει τον οργανοπαίκτη και… όλη την πίστα στο γλέντι

Τους τρέλανε όλους

27 Σεπτεμβρίου 2020 14:03
Αναστέναξε το κλαρίνο: Ξανθιά καλλονή χορεύει τσιφτετέλι που κολάζει τον οργανοπαίκτη και… όλη την πίστα στο γλέντι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά, τα οποία κολάζουν… μέχρι και Άγιο, σαν αυτό της πανέμορφης τραγουδίστριας που τρέλανε όλο το πλατό, αλλά σε αυτή την περίπτωση μέχρι… και το κλαρίνο αναστέναξε εξαιτίας της ξανθιάς καλλονής, που έκανε χαμό χορεύοντας τον οργανοπαίκτη και μαζί όλη την πίστα στο γλέντι.

Ο παίκτης του κλαρίνου ξεκίνησε το σόλο του στο πανηγύρι και στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε άμεσα η γυναίκα, η οποία σηκώθηκε και μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους, μαζί με τον Κώστα Αριστόπουλο, που φαινόταν να… χαζεύει τη στιγμή που επίσης γοήτευε με το πνευστό του.

Η Γωγώ Ρωμαίου, όπως λένε την κοπέλα, ήταν ωστόσο εκείνη που έκλεψε την παράσταση χάρη σε αυτό το τσιφτετέλι της, που ανέβασε… τη θερμοκρασία στην πίστα.

Δείτε το βίντεο:

Δακρύσαμε με το ακραίο τσιφτετέλι που άφησε «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή και ξεσήκωσε τον κόσμο

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά και όχι πάντα… τέλεια. Υπάρχουν κι αυτά, όπου… δακρύζουμε από τα γέλια, όπως έγινε στην περίπτωση αυτού του εξαιρετικά ευχάριστου ανθρώπου, ο οποίος ξεσήκωσε μεν τον κόσμο, αλλά άφησε παράλληλα «κόκκαλο» την κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην περάσει.

Ο Χρήστος Καλλιμάνης είναι μια εξαιρετικά διάσημη περίπτωση ανθρώπου, που εκτελεί το συγκεκριμένο χορό και είχε διαλέξει να δοκιμάσει την τύχη του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί στο τισφτετέλι να μην έφτασε, εξαιτίας της απόρριψης από τους κριτές, αλλά μετά από λαϊκή απαίτηση, με τον Χρήστο Φερεντίνο να… σιγοντάρει, τελικά το χόρεψε.

Ο ίδιος έκανε το κοινό να τον αποθεώσει με τον χορό του, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από… εντυπωσιακός, αλλά ούτε κι εκεί συγκινήθηκαν οι κριτές, οι οποίοι του είπαν πως έχει μεν ψυχή, αλλά όχι και το ταλέντο.

Δείτε το βίντεο:

Ακόμη κλαίμε από τα γέλια: Το αδιανόητο τσιφτετέλι Έλληνα στιχουργού που έκανε τους πάντες να γονατίσουν

Ακόμη… κλαίμε από τα γέλια με το αδιανόητο τσιφτετέλι αγαπημένου Έλληνα στιχουργού, ο οποίος έκανε τους πάντες να γονατίσουν μαζί με τον… κάτι σαν χορό που έκανε η τραγουδίστρια, η οποία τον ακολουθούσε στην μπάντα του.

Τέτοια τσιφτετέλια έχουμε δει αρκετά, αλλά αν ο Γιάννης Ζουγανέλης αποφασίσει να κάνει κάτι, τότε δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας σαν ανάμνηση, μόλις το παρακολουθήσουμε. Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης διαπρέπει πάντα για τις δημιουργίες του, αλλά και τους αυθορμητισμούς της στιγμής, όπως έκανε στο θέατρο «Μυθωδία» του Ρεθύμνου.

Ο ίδιος ξεσήκωσε το κοινό με το τραγούδι του, όπου μάλιστα έπαιξε και… όργανο για τις ανάγκες του τσιφτετελιού, χαρίζοντας απίστευτες στιγμές σε όσους τον παρακολούθησαν και δείχνοντας για ακόμη μια φορά, ότι πρόκειται για έναν από τους απολαυστικούς ανθρώπους του είδους του.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share