Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο αγαπημένου δημοσιογράφου που συγκλόνισε με την περιπέτεια της υγείας του

Τρομερός!

29 Οκτωβρίου 2021 07:45
Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο αγαπημένου δημοσιογράφου που συγκλόνισε με την περιπέτεια της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει πολλά ζεϊμπέκικα, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν από τη λεβεντιά του προσώπου, που τα χορεύει κι ένας αγαπημένος δημοσιογράφος, που στο παρελθόν συγκλόνισε με την περιπέτεια της υγείας του, έκανε την πίστα να «τρίξει».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε βρεθεί στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον κορυφαίο παρουσιαστή να έχει κάποτε μιλήσει με τρομερά λόγια για τις πιθανότητες που υπήρχα ακόμη και εναντίον της ζωής του, αλλά το ζεϊμπέκικό του να δείχνει πως... δε λογαριάζει τίποτα.

Ο ίδιος σηκώθηκε στο τραγούδι «Οι βεργούλες», που του αφιέρωσε προσωπικά ο Δημήτρης Μπάσης, κι έκανε άπαντες να υποκλιθούν στο μάγκικο χορό του, που αποτελεί ίσως και από τους καλύτερους που έχουμε δει στην τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Ελληνίδα νύφη σε αναπηρικό αμαξίδιο χόρεψε το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έχετε δει - «Λύγισε» το διαδίκτυο (Video)

Υπάρχουν στιγμές και εικόνες οι οποίες δεν χρειάζονται λόγια ή σχόλια. Είναι τα βαθιά συναισθήματα τα οποία μας αγγίζουν στην ψυχή και αυτό είναι αρκετό. Ένα τέτοιο παράδειγμα δίχως αμφισβήτηση είναι το απίστευτα συγκινητικό ζεϊμπέκικο το οποίο χόρεψε μία νύφη κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού.

Η νεαρή, πανέμορφη νύφη, που είναι άτομο με ειδικές ικανότητες, θέλησε να χορέψει ζεϊμπέκικο τραβώντας δικαιολογημένα πάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς και στο τέλος το πιο ζεστό χειροκρότημα από όλους τους καλεσμένους που είχαν σχηματίσει κύκλο γύρω της.

Συγγενείς και φίλοι χάρηκαν μαζί της την ανεπανάληπτη αυτή στιγμή και όλοι καμάρωσαν την δύναμη ψυχής τόσο της νύφης όσο και του Άνδρα της.=

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη λεβέντισσα νύφη να χορεύει:

8χρονο κοριτσάκι χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στο Καστελόριζο και συγκινεί

Πολλοί έχουν την άποψη πως οι γυναίκες δεν μπορούν να χορέψουν ζεϊμπέκικο, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ο... υποτιθέμενος αυτός κανόνας δεν επιβεβαιώνεται, όπως στην περίπτωση του 8χρονου κοριτσιού στο Καστελόριζο που μας συγκίνησε.

Σε έναν από τους όμορφους δρόμους του νησιού, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται και αγωνιά εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οι κάτοικοι δείχνουν να μην φοβούνται τίποτα και το μεγαλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας είναι αυτός ο χορός από το κοριτσάκι.

Εκείνο άρχισε να χορεύει στη μέση του δρόμου, μόλις ξεκίνησε να παίζεται το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» του Μάνου Λοΐζου και άπαντες έστρεψαν το βλέμμα τους σε εκείνο. Η αποθέωση ήταν μοναδική για το υπέροχο αυτό κοριτσάκι, που έδειξε υποδειγματική μαγκιά με το ζεϊμπέκικό του.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share