Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας του ο Κώστας Χαρδαβέλλας! «Μου είπαν ότι οι πιθανότητες να ζήσω ήταν εναντίον μου»! (video)

Συγκινητικό!

11 Φεβρουαρίου 2020 21:38
Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας του ο Κώστας Χαρδαβέλλας! «Μου είπαν ότι οι πιθανότητες να ζήσω ήταν εναντίον μου»! (video)

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας συγκλονίζει με όσα λέει για την περιπέτεια της υγείας του, έχοντας δώσει μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την πιο δύσκολη τηλεοπτική του χρονιά που δεν ήταν άλλη από εκείνη που έδινε τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο.

«Είμαι 42 χρόνια στην τηλεόραση με 20 διαφορετικές εκπομπές. Η πιο δύσκολη τηλεοπτική μου χρονιά ήταν το 2009. Μόλις είχα τελειώσει τις χημειοθεραπείες που έκανα το καλοκαίρι, γιατί είχα καρκίνο και ενώ μου λέγανε οι γιατροί να κάτσω σπίτι μου εγώ έλεγα ότι θέλω να κάνω εκπομπή. Τον Αθέατο Κόσμο. Τρεις ώρες όρθιος, άσπρος, έχοντας χάσει σαράντα κιλά και έτοιμος να πέσω κάτω. Ήθελα να δείξω όμως, στον εαυτό μου πρώτα, ότι δεν είμαι άρρωστος. Όταν μου το είπαν οι γιατροί, ήταν κακός καρκίνος στις αμυγδαλές και τους λεμφαδένες, ρώτησα πόσο καιρό μου δίνουν να ζήσω. Μου είπαν ότι οι πιθανότητες να ζήσω είναι 30-70 αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω αμέσως τις χημειοθεραπείες» αποκάλυψε με ειλικρίνεια ο δημοσιογράφος.

Ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία του Κώστα Βουτσά! Δείτε τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν!

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, με τον αγαπημένο ηθοποιό να βρίσκεται από την Κυριακή (9/2) στην εντατική και τα πράγματα να παραμένουν κρίσιμα, όπως φαίνεται να προκύπτει και από το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν.

Συγκεκριμένα, το νοσοκομείο «Αττικόν» αναφέρει, ότι συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη, ελπίζοντας σε αντιμετώπιση, τόσο του προβλήματος της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας όσο και των υπολοίπων προβλημάτων.

Αναλυτικά:

Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, με την κόρη του, Σάντρα να δηλώνει: «Οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του». Από τη μεριά της, η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, ανέφερε σε δηλώσεις της έξω από το νοσοκομείο: «Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος, όπως κι εμείς και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη, γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής».

Αγωνία για τον Κώστα Βουτσά: Νεότερες εξελίξεις με την υγεία του! Τι είπε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού; (Video)

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, η οποία της προηγούμενες ημέρες είχε προβεί και μία συγκινητική ανάρτηση!

«Ο Κώστας, όπως με ενημέρωσε ο επικεφαλής της εντατικής, είχε ένα ήσυχο βράδυ και η κατάστασή του κρίθηκε ικανοποιητική, ώστε να αρχίσουν σταδιακά τις προσπάθειες για την αποσωλήνωση. Αυτό γίνεται σε όλους τους ασθενείς, δεν είναι μόνο για τον Κώστα. Είμαι συγκρατημένη, αλλά αισιόδοξη και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει καλά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

«Τον ταλαιπωρεί μία λοίμωξη από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα. Ο οργανισμός προσπαθούσε να καταπολεμήσει ένα μικρόβιο. Δεν υπέφερε, είχαμε μία δύσπνοια την Παρασκευή, περιμέναμε μήπως περάσει, είδαμε ότι δεν περνάει και έτσι κάλεσα το ΕΚΑΒ».

Εκτίμησε δε, ότι «θα κρατήσει αρκετές μέρες» και ότι «πρέπει να είμαστε υπομονετικοί». «Πιστεύω στον Κώστα, πιστεύω πολύ στην αγάπη του κόσμου».

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις που ανατριχιάζουν!

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα με τις αναρτήσεις για τον πατέρα της, έπειτα από τα νέα πως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χτες. Η κόρη του ηθοποιού ταξίδεψε από το Άμστερνταμ όπου ζει προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου και τα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του!

Η ίδια ωστόσο θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα μαζί του που συγκίνησαν δείχνοντάς τον σε παλιές αγαπημένες ταινίες και όχι μόνο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κώστας Βουτσάς! (Video)

Κρίσιμη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ο 88χρονος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Open TV, ο οποίος πριν από λίγο εισήχθη στο νοσοκομείο «Αττικό» με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share