Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Ο «Βασιλιάς της ζούγκλας»: Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες ταυτόχρονα και θριαμβεύει

Ανατριχιαστικό!

11 Οκτωβρίου 2021 09:05
Ο «Βασιλιάς της ζούγκλας»: Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες ταυτόχρονα και θριαμβεύει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι, όταν κυκλώθηκε από σχεδόν 20 ύαινες, κατορθώνοντας ωστόσο τελικά να επιβεβαιώσει πανηγυρικά την φήμη του και να βγει νικητής.

Τον τίτλο του «βασιλιά των ζώων» επιβεβαίωσε με θριαμβευτικό τρόπο ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι στην αφρικανική σαβάνα, μόλις περικυκλώθηκε από μία αγέλη από περίπου 20 ύαινες.

Ο Red, όπως έχει ονομαστεί από τους παραγωγούς της σειράς ντοκιμαντέρ Dynasties του BBC, βρέθηκε σε μια ιδιαίτερα δυσχερή θέση, περικυκλωμένος από δεκάδες θανάσιμους εχθρούς, την στιγμή κατά την οποία έψαχνε για το επόμενο θήραμά του.

Η αγέλη από τις ύαινες είχε σαφέστατα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με το επιβλητικό αιλουροειδές, ωστόσο το πείσμα του καθώς και η καίρια παρέμβαση ενός ακόμα αρσενικού λιονταριού, γλίτωσε τον Red από θανάσιμο κίνδυνο, αφού το κοπάδι με τις ύαινες είχε ως σκοπό να τον κατασπαράξει.

Η άνιση μάχη με τον στρατό των σαρκοβόρων θηλαστικών θα είχε άδοξο τέλος, εάν την κρίσιμη στιγμή δεν κατέφθαναν ενισχύσεις, τρέποντας σε φυγή τις ύαινες και γλιτώνοντας τον Red από θανάσιμο κίνδυνο.

Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... ανακόντα (Video)

Η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την απάντηση:

2 λιοντάρια μονομαχούν για την αρχηγία της αγέλης: Η μάχη που κόβει την ανάσα

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε τρομερά βίντεο με άγρια ζώα από την φύση που σοκάρουν!

Κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και σήμερα με μια απίστευτη μάχη ανάμεσα σε δύο λιοντάρια για να αναδειχθεί ο αρχηγός της αγέλης! Μια μάχη που μας φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και μια τίγρη που σας καθήλωσε αφού σημείωσε υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας!

Δείτε την σοκαριστική μάχη ανάμεσα στα δύο λιοντάρια στο Athensmagazine.gr:

Αυτό το λιονταράκι βιάζεται να ενηλικιωθεί - Μόλις δείτε τι κάνει θα λιώσετε

Τα λιοντάρια και όλα τα αιλουροειδή φημίζονται για τη "φωνή" τους και τους βρυχηθμούς τους που πραγματικά μπορούν να σε απωθήσουν αποκλειστικά και μόνο με αυτό. Η βραχνή αυτή φωνή είναι κάτι που επέρχεται με τα χρόνια και όσο ενηλικιώνονται γίνεται όλο και πιο επιβλητική. Αυτό το μικρό λιονταράκι βιαζόταν να γίνει ένα τέτοιο θαρραλέο λιοντάρι με βραχνή φωνή, δείτε τι κάνει για να τα καταφέρει και η προσπάθειά του κάνει το γύρο του κόσμου. Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα καμώματα ενός λιονταριού σοκάρουν, δείτε τι συνέβη όταν κάποιοι τουρίστες παρακολουθούσαν ένα λιοντάρι.

Το χαριτωμένο λιονταράκι προσπαθεί με τον πιο χαριτωμένο τρόπο να καταφέρει να γίνει ο βασιλιάς της ζούγκλας και όπως ήταν αναμενόμενο όλος ο κόσμος το έχει λατρέψει για την επιμονή αλλά και για τον πείσμα του. Κάποια ημέρα ο βρυχηθμός του ίσως να κυριαρχήσει τον κόσμο. Για τώρα, καλύτερα να βασιστεί στο πόσο χαριτωμένο είναι.

Δείτε την απολαυστική του προσπάθεια:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share