Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο πόνος στο αυτί του ήταν αφόρητος. Αυτό που παρατήρησε ο γιατρός στις εξετάσεις, τον έκανε να παγώσει…

Απίστευτο!

18 Φεβρουαρίου 2021 19:51
Ο πόνος στο αυτί του ήταν αφόρητος. Αυτό που παρατήρησε ο γιατρός στις εξετάσεις, τον έκανε να παγώσει…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερικές φορές, δεν έχει σημασία τι κάνεις για να διατηρείς τον εαυτό σου καθαρό και υγιή. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα σε αυτό τον κόσμο που μπορούν να προκαλέσουν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις με τίποτα.

Όπως ο άνθρωπος που θα δείτε παρακάτω. Φαίνεται να είναι καθαρός και περιποιημένος, αλλά παρόλα αυτά πριν 5 μέρες είχε πολύ έντονους πόνους στο αυτί που δεν μπορούσε να εξηγήσει. Όπως φάνηκε, είχε ένα τεράστιο απόστημα στο αυτί του και ο καθαρισμός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον ανακουφίσει από τον πόνο.

Με την ευκαιρία διαβάστε αυτό: 31χρονη μητέρα φίλησε το μωρό της στο αυτί και έγινε έτσι...!

Δεν είχε καταλάβει το πρόβλημα στην αρχή, οπότε έπρεπε αρχικά να το αναγνωρίσει. Έτσι, πήγε στον γιατρό, ο οποίος του είπε πως έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για να καταφέρει να γίνει καλά.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γιατρός έβαλε κάμερα στο αυτί του ασθενή - Αυτό που κατέγραψε θα σας αηδιάσει (Video)

Μια γυναίκα στην Μαλαισία, είχε πρόβλημα με το αυτί της και γι’ αυτό πήγε σε γιατρό με τον ίδιο να την εξετάζει με κάμερα και να αηδιάζει με αυτό που αντίκρυσε μέσα! Επίσης σοκάρει η ιστορία μίας κοπέλας καθώς όταν ήταν 18 ετών έκανε μία τρύπα στο αυτί της και 11 χρόνια μετά ζει τον απόλυτο εφιάλτη.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πόσο κερί είχε στο αριστερό της αυτί! Για να γίνει η απομάκρυνση του κεριού, ο γιατρός αναγκάστηκε να κάνει ολική αναισθησία στην ασθενή. Προσοχή: Το βίντεο μπορεί να είναι ενοχλητικό για κάποιους!

31χρονη μητέρα φίλησε το μωρό της στο αυτί και έγινε έτσι...!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, με μια 31χρονη μητέρα να φιλάει το μωρό της στο αυτί και να του προκαλεί μόλυνση! Ενώ, μια 23χρονη έγκυος από την Κίνα αποφάσισε να κάνει έκτρωση, όταν στο υπερηχογράφημα οι γιατροί είδαν ότι το έμβρυο στην θέση των ποδιών ανέπτυσσε...

Η 31χρονη από το Κίνγκστον στο Χαλ, σε μία προσπάθεια να προειδοποιήσει και άλλους νέους γονείς, ανάρτησε στα social φωτογραφίες που δείχνουν τι έπαθε ο μικρός Farron.

«Παρακαλώ, διαβάστε το. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί ως γονείς» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η 31χρονη μητέρα. Ο μικρός Farron, σύμφωνα με το Hull Live, μετά τη διάγνωση των γιατρών χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για τέσσερις μέρες και του χορηγούνταν τέσσερις διαφορετικοί τύποι αντιβιοτικών. Συγκεκριμένα κάποιος που είχε επιχείλιο έρπη φίλησε το βρέφος και αυτό θα προσβλήθηκε και θα ταλαιπωρείται για όλη του τη ζωή.

Δείτε την φωτογραφία:

undefined

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share