Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Έτσι γίνεται το νέο πρωκτικό τεστ για τον κορωνοϊό - Προσοχή σκληρές εικόνες! (Video)

Εσείς θα το κάνατε;

29 Ιανουαρίου 2021 21:41
Έτσι γίνεται το νέο πρωκτικό τεστ για τον κορωνοϊό - Προσοχή σκληρές εικόνες! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Κίνα αναφορικά με το νέο τεστ του κορωνοϊού που στοχεύει στην εξέταση της πρωκτικής περιοχής του δείγματος. Τα πρώτα τεστ πραγματοποιήθηκαν σε επιβάτες πτήσης από το εξωτερικό στο Πεκίνο οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο προκειμένου να υπάρχει σχετική άνεση. Ενώ, δείτε ποια είναι τα υποκείμενα νοσήματα που αυξάνουν τον κίνδυνο, για να κολλήσετε.

Δεν είναι γνωστό πως αντέδρασαν οι επιβάτες της πτήσης που δέχθηκαν την ιδιαίτερη αυτή εξέταση και πως αισθάνθηκαν στην συνέχεια.

Όπως είχαμε αναφέρει από εχθές η Κίνα πραγματοποιεί υποχρεωτικά πρωκτικά τεστ κορωνοϊού στους πολίτες της, καθώς και σε όσους φθάνουν στη χώρα από το εξωτερικό, δημιουργώντας ανησυχία για το πότε θα δούμε αυτό το μέτρο και στην Ευρώπη, η οποία έχει αντιγράψει όλες τις «κινεζικές μεθόδους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμφιλεγόμενη αυτή μέθοδος κρίνεται πιο ακριβής και αποτελεσματική από τους επιστήμονες της χώρας συγκριτικά με τον μοριακό έλεγχο ή το rapid-test, όπως μεταδίδουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Κορωνοϊός: Η Ρωσία "ενισχύει" την μάχη της ΕΕ κατά του κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η μάχη με τον κορωνοϊό σε όλο τον κόσμο όπου καθημερινώς καταγράφονται όλο και περισσότερα κρούσματα σε αρκετές χώρες ενώ παράλληλα σε κάποιες από αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει οι εμβολιασμοί. Επίσης η Κομισιόν φαίνεται πως "κυνηγάει" την AstraZeneca σχετικά με τις καθυστερήσεις παραδόσεων των εμβολίων.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως θα προσφέρει ένα χέρι βοηθείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Ρωσία δίνοντας ένα μεγάλο ποσοστό δόσεων του εμβολίου της σε εκείνη.

Χέρι βοηθείας προσφέρει η Ρωσία στην ΕΕ.

Κορωνοϊός: Η προσφορά βοηθείας της Ρωσίας

Ειδικότερα την πρόθεσή της να στείλει εμβόλια στην Ευρωπαϊκή Ένωση γνωστοποιεί η Ρωσία μέσω ανάρτησης του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) στο Twitter.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η Μόσχα είναι σε θέση να προμηθεύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση με 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της κατά του κορωνοϊού Sputnik V το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Η ποσότητα επαρκεί για να εμβολιαστούν 50 εκατομμύρια άνθρωποι.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει ότι ''μετά την ολοκλήρωση του κύριου μέρους του μαζικού εμβολιασμού στη Ρωσία, το RDIF μπορεί να παράσχει στην ΕΕ 100 εκατ. δόσεις εμβολίου Sputnik V που αντιστοιχούν στον εμβολιασμό 50 εκατ. ατόμων το 2ο τρίμηνο του 2021 (υπόκειται στην έγκριση του EMA). Το Sputnik V έχει εγκριθεί σε 15 χώρες και έχουν υποβληθεί έγγραφα για έλεγχο στον EMA''.

Δείτε την ανάρτηση

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share