Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μερακλήδικο ζεϊμπέκικο του Κρατερού Κατσούλη που ανατρίχιασε την Κατερίνα Καραβάτου - Έχει 37.223 προβολές

Είχε χορέψει εκπληκτικά!

5 Ιανουαρίου 2021 08:59
Το μερακλήδικο ζεϊμπέκικο του Κρατερού Κατσούλη που ανατρίχιασε την Κατερίνα Καραβάτου - Έχει 37.223 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζεϊμπέκικο: "Aνακαλύψαμε" ένα απόσπασμα από την εκπομπή "Στην Υγειά Μας", όπου φαίνεται ο Κρατερός Κατσούλης σε ένα εορταστικό επεισόδιο να χορεύει μια βαριά... ζεϊμπεκιά! Η εκπομπή είναι από παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2010.

Ο Κρατερός με αργά και βαριά βήματα χόρεψε και ανατρίχιασε όλο το πλατό της εκπομπής, και ειδικά τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, η οποία τον κοιτούσε συνεχώς -δείτε εδώ τι είχε πει το ζευγάρι για τις φήμες χωρισμού-. Πάντως, ο ηθοποιός - παρουσιαστής θα μπορούσε να είναι και χορευτής, αφού έχει άπταιστες ικανότητες.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

"Πέταξε" το μικρόφωνο και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που θέλει τις γυναίκες να μην χορεύουν ζεϊμπέκικο. Παρ' όλα αυτά όταν μια γυναίκα ανέβει στην πίστα να χορέψει, τότε είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα. Ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης λοιπόν, μας έχει χαρίσει η μεγάλη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έκαναν ένα αφιέρωμα προς τιμήν της κι εκείνη ερμήνευσε όλα τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει και μας έχει κάνει να αγαπήσουμε με τις μοναδικές τις ερμηνείες.

Όταν λοιπόν, η τραγουδίστρια βρισκόταν πάνω στην πίστα μαζί με την Ειρήνη Τουμπάκη και λίγο πριν αρχίσει να τραγουδά το αξεπέραστο κομμάτι της Βίκυς Μοσχολιού "Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ" η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πως είναι το αγαπημένο της τραγούδι γι' αυτό και κάπου στα μισά, κατέβηκε στο κέντρο του πλατό και συνεχίζοντας να τραγουδά χόρεψε ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα με τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής να την "λούζουν" με λουλούδια.

Δείτε το απόλυτο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share