Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

52.000 θεατές εν μέσω κορωνοϊού! Ποια πανδημία; (Video)

Εικόνες μιας άλλης εποχής

19 Νοεμβρίου 2020 11:01
52.000 θεατές εν μέσω κορωνοϊού! Ποια πανδημία; (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το Suncorp Stadium στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας γέμισε από κόσμο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ράγκμπι. Οι 52.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, αποτελούν το μεγαλύτερο πλήθος στον κόσμο μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού.

Οι θεατές έχουν απαγορευτεί ευρέως στους αθλητικούς χώρους σχεδόν σε όλο τον κόσμο, καθώς οι περισσότερες χώρες παλεύουν να αντιμετωπίσουν τον θανατηφόρο ιό.

Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται πολύ πιο φωτεινή στην Αυστραλία με τη χωρητικότητα του σταδίου στο Μπρισμπέι να είναι στο 100%. Η γηπεδούχος ομάδα επωφελήθηκε από τη φωνητική υποστήριξη καθώς κέρδισε με 20-14 επί της Νέας Νότιας Ουαλίας την Τετάρτη.

Περίπου 2.000 εισιτήρια διανεμήθηκαν στους ήρωες των πρώτων βοηθειών και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε αναγνώριση της δουλειάς τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας η Εθνική - Ποιοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι;

Το μοναδικό καλό νέο της χθεσινής βραδιάς για την Εθνική ομάδα ήταν πως ανέβηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να κερδίσει την Σλοβενία και απέτυχε να πάρει την πρώτη θέση της στο γκρουπ του Nations League. Ως εκ τούτου δεν κατάφερε να προβιβαστεί στην Β’ κατηγορία, αλλά ούτε μπορεί μέσω της πρώτης θέσης να περιμένει πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα παίξουν στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ του 2022.

Ωστόσο, σε μία μαύρη βραδιά, δεν είναι όλα μαύρα. Με την ισοπαλία απέναντι στην Σλοβενία και τις παράλληλες ήττες της Βοσνίας (από την Ιταλία) και της Φινλανδίας (από την Ουαλία) την τελευταία αγωνιστική του Nations League, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σκαρφάλωσε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας έχουν ως εξής

1ο ΓΚΡΟΥΠ

Βέλγιο

Γαλλία

Αγγλία

Πορτογαλία

Ισπανία

Ιταλία

Κροατία

Δανία

Γερμανία

Ολλανδία

2ο ΓΚΡΟΥΠ

Ελβετία

Ουαλία

Πολωνία

Σουηδία

Αυστρία

Ουκρανία

Σερβία

Τουρκία

Σλοβακία

Ρουμανία

3ο ΓΚΡΟΥΠ

Ρωσία

Ουγγαρία

Ιρλανδία

Τσεχία

Νορβηγία

Β. Ιρλανδία

Ισλανδία

Σκωτία

Ελλάδα

Φινλανδία

4ο ΓΚΡΟΥΠ

Βοσνία

Σλοβενία

Μαυροβούνιο

Βόρεια Μακεδονία

Αλβανία

Βουλγαρία

Ισραήλ

Λευκορωσία

Γεωργία

Λουξεμβούργο

5ο ΓΚΡΟΥΠ

Αρμενία

Κύπρος

Φαρόε

Αζερμπαϊτζάν

Εσθονία

Καζακστάν

Κόσοβο

Λιθουανία

Λετονία

Ανδόρα

6ο ΓΚΡΟΥΠ

Μάλτα

Μολδαβία

Λιχτενστάιν

Γιβραλτάρ

Σαν Μαρίνο

Υπενθυμίζουμε ότι την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ θα πάρουν οι πρώτοι του κάθε ομίλου, ενώ οι 10 ομάδες που θα πάρουν την δεύτερη θέση θα παίξουν νοκ-άουτ αγώνες μπαράζ με τις δύο καλύτερες ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους τους στο τρέχον Nations League και δεν εξασφάλισαν εισιτήριο Μουντιάλ μέσω των προκριματικών τους (η σειρά προτεραιότητας πάει ως εξής: Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Ουαλία, Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Αρμενία).

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share