Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κουκλάρα χορεύτρια αποδεικνύει ότι το ζεϊμπέκικο είναι και… γυναικεία υπόθεση

Μας μάγεψε!

20 Οκτωβρίου 2020 12:23
Κουκλάρα χορεύτρια αποδεικνύει ότι το ζεϊμπέκικο είναι και… γυναικεία υπόθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο φαίνεται πως είναι και… γυναικεία υπόθεση, με μια κουκλάρα χορεύτρια να μας το αποδεικνύει περίτρανα με την φανταστική κίνησή της, η οποία έχει τρελάνει το διαδίκτυο με πάνω από 18.500 προβολές στο YouTube.

Ο Alpha Κύπρου έχει τη δική του ψυχαγωγική εκπομπή με τραγούδια, με την «Παράδοση κατ’ οίκον» να τιμά την Ημέρα της Γυναίκας και την Έλενα Σιακκαλή να κάνει τη διαφορά με τον χορό της, που ξεσήκωσε όλη την πίστα, όπως συνέβη με την νύφη που έκανε το γαμπρό... να πέσει στα γόνατα.

Η χορεύτρια σηκώθηκε κι έδειξε με τη δική της σειρά το τι σημαίνει… λεβεντιά από μια γυναίκα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιοδήποτε άνδρα στο ζεϊμπέκικο. Το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή, μάλιστα, της ταιριάζει απόλυτα, με την ίδια να χορεύει «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

Δείτε το βίντεο:

Το ζεμπέκικο που του στέρησε την ζωή: Πάνω στην "στροφή" έγινε το μοιραίο!

Μοιραία κατάληξη είχε για έναν άνδρα το προ ημερών γλέντι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, και ενω βρισκόταν μαζί με την παρέα του στο μαγαζί προκειμένου να γιορτάσουν τις ημέρες, ο άνδρας περίπου 60 ετών, σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και ξαφνικά σωριάστηκε στην πίστα.

Στο χώρο υπήρξε αναστάτωση, ενώ τον άτυχο άνδρα, προσέγγισε γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στο μαγαζί, προκειμένου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ εκλήθη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Πάτρα: Ηλικιωμένος ασελγούσε σε ανήλικες με αμοιβή 20 ευρώ!

Όλο και περισσότερες ανήλικες Ρομά στην Πάτρα καταφεύγουν στην πορνεία για να εξασφαλίσουν ένα χαρτζιλίκι και δεν είναι λίγοι οι ηλικιωμένοι Έλληνες που δεν διστάζουν να τις εκμεταλλευτούν, χωρίς να προβληματίζονται από την μικρή ηλικία των κοριτσιών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για έναν 67χρονο, ο οποίος σύχναζε στα υπαίθρια στέκια του παράνομου αγοραίου έρωτα, αναζητώντας ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του και τον παρακολούθησαν διακριτικά.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα από το patranews.gr, τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε μια ανήλικη Ρομά και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο ηλικιωμένος παιδεραστής παραδέχθηκε ότι είχε δώσει στην ανήλικη 20 ευρώ για να απολαύσει τις ερωτικές «υπηρεσίες» της κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου επ' αμοιβή.

Η δικογραφία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ και σε βάρος του κοριτσιού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αγοραίου έρωτα και των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share