Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Προσοχή σκληρές εικόνες: Δικέφαλος πύθωνας καταβροχθίζει ένα... (Video)

Ανατριχιαστικό!

16 Οκτωβρίου 2020 17:11
Προσοχή σκληρές εικόνες: Δικέφαλος πύθωνας καταβροχθίζει ένα... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα σκληρό βίντεο με έναν δικέφαλο πύθωνα να καταβροχθίζει ένα ποντίκι κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Τζος Λούντμπεργκ, ένας εκτροφέας φιδιών από το Κάνσας των ΗΠΑ, ταΐζει ξεχωριστά το κάθε κεφάλι μια φορά την εβδομάδα, μιας και ανήκουν στο ίδιο σώμα.

«Έτσι, τρώνε συχνότερα από τα άλλα φίδια. Ακόμη τους ταΐζω εναλλάξ, με μερικές μέρες διαφορά, αλλά τα πάνε καλά».

Σε αντίθεση με άλλα φίδια στην ίδια κατάσταση, αυτός ο δύο μηνών πύθωνας είναι υγιής και τα όργανά του λειτουργούν καλά. Επίσης, δείτε ένα πύθωνα 5 μέτρων να καταβροχθίζει στο λεπτό ένα καγκουρό

Ο Τζος ελπίζει ότι το φίδι του θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Ο πύθωνας πιστεύεται ότι πάσχει από πολυκεφαλία, μια γενετική μετάλλαξη που έχει ως αποτέλεσμα το ζώο να έχει περισσότερα από ένα κεφάλια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα είδη στα οποία η πάθηση της πολυκεφαλίας είναι περισσότερο συνηθισμένη είναι οι χελώνες και τα φίδια.

Ωστόσο, τα ζώα που γεννιούνται μ' αυτή τη μετάλλαξη συνήθως έχουν μικρά ποσοστά επιβίωσης.

Αυτό το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα στο στήθος της - Η συνέχεια είναι σοκαριστική

Σοκαριστικό είναι αυτό, που συνέβη με γυναίκα, της οποίας το στήθος ένα φίδι δάγκωσε, με τη συνέχεια να είναι πέρα από κάθε φαντασία για το ερπετό και την ίδια, ενώ σε ένα άλλο περιστατικό φίδι δάγκωσε γυναίκα, έχοντας αναδυθεί από την τουαλέτα.

Συγκεκριμένα, η αρχική σύλληψη ισραηλινού φωτογράφου να απαθανατίσει μια ξανθιά ενόσω εκείνη θα άφηνε έναν μεγαλειώδη βόα σφιγκτήρα να τυλιχτεί νωχελικά πάνω της, είχε άσχημη κατάληξη όταν το μη δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε το μοντέλο. Το θύμα όμως δεν ήταν το προφανές.

Η οικειότητα που έδειξε η «σιλικονάτη» Όριτ Φοξ στον βόα δυσαρέστησε το φίδι που αντέδρασε δαγκώνοντας την στο στnθoς. Ενώ όμως, η Φοξ γλίτωσε με ένα μικρό σοκ και ένα εμβόλιο τετάνου, το τεράστιο φίδι… πέθανε από δηλητηρίαση σιλικόνης!

Το μοντέλο έδειχνε εξαρχής άνετο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όπου φορούσε ένα ριγέ άσπρο και κόκκινο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Δεν δίσταζε να παίρνει πόζες ενόσω άφηνε το φίδι να τυλίγεται γύρω από το πόδι, την μέση και τον λαιμό της.

Όταν όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να ανεβάσει το «θερμόμετρο» προσπαθώντας να γλύψει το κεφάλι του φιδιού, σημείο πολύ ευαίσθητο σε εξωτερικά ερεθίσματα, εκείνο αντέδρασε οργισμένα. Αμέσως μόλις χαλάρωσε ελαφρά τη λαβή της, ο βόας όρμηξε απευθείας και έχωσε τα δόντια του μήκους μεγαλύτερου από ένα εκατοστό στον αριστερό της μαστό.

Το συνεργείο επενέβη άμεσα και απελευθέρωσε την κοπέλα από το δάγκωμα του φιδιού, τα αποτελέσματα όμως για τον βόα ήταν ολέθρια. Τα επιθέματα σιλικόνης στους μαστούς της Φοξ τον είχαν δηλητηριάσει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share