Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ράγισε» το μπαγλαμαδάκι: Το κολασμένο τσιφτετέλι που… άναψε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όλο το πλατό

Έβαλαν μαζί «φωτιά»

7 Οκτωβρίου 2020 13:35
«Ράγισε» το μπαγλαμαδάκι: Το κολασμένο τσιφτετέλι που… άναψε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όλο το πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόλαση» ήταν το τσιφτετέλι, το οποίο είδαμε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», καταφέρνοντας να «ανάψει» τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς και ολόκληρο το πλατό.

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπου ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής τρελαίνεται από τον χορό γυναίκας, κάτι που είχε συμβεί με μια εντυπωσιακή γυναίκα, με τη Μαριλένα Ράδου να τον… παρασέρνει στην αμαρτία και τους δύο μαζί να βάζουν «φωτιά» στην πίστα της εκπομπής.

Οι δύο συνάδελφοι χόρεψαν υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ραγίζει απόψε η καρδιά», με το… μπαγλαμαδάκι μάλλον να είναι αυτό που «ράγισε» από τον φοβερό τους χορό και τον Παπαδόπουλο να μην κρύβει για ακόμη μια φορά το θαυμασμό του στις ικανότητες κάποιας καλεσμένης του.

Δείτε το βίντεο:

Μοίρασε... εγκεφαλικά η Γιουσέφ με το καυτό της τσιφτετέλι

Ένα παλιό τσιφτετέλι της Αναστασίας Γιουσέφ θα σας κάνει να ξεσηκωθείτε. Ψάξαμε και βρήκαμε ένα βίντεο από το "Πάρτυ της ζωής σου" που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Γιουσέφ από όσο φαίνεται έχει πολλά ταλέντα και μπορεί να χορέψει σαν επαγγελματίας τσιφτετέλι, με στολή και ανάλογο βάψιμο. Εκτός από twerking που όλοι ξέρουμε ότι το κατέχει, ανακαλύψαμε ότι χόρευε το ίδιο καλά και τσιφτετέλια.

Η εικόνα της παραμένει ίδια, και φαίνεται σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Το βίντεο είναι από το μακρινό 2012, αλλά σίγουρα δεν θα καταλαβαίναμε ότι είναι τόσο παλιό, αν δεν το βλέπαμε γραμμένο.

Δείτε την να χορεύει:

"Λύγισε" το κλαρίνο: Το καυτό τσιφτετέλι που "άναψε φωτιές" σε ολόκληρο χωριό

Όταν μια γυναίκα ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι, είναι δεδομένο πως θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον αν το μίνι που φοράει είναι τόσο αποκαλυπτικό όσο των κυριών στο παρακάτω βίντεο.

"Φωτιές" άναψαν σε ολόκληρο το χωριό αυτές οι δύο νεαρές, όταν εμφανίστηκαν στο πανηγύρι και ξεκίνησαν να χορεύουν ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν να τις κοιτούν με το στόμα ανοιχτό, καθώς τα λικνίσματά τους ήταν τόσο αισθησιακά που κολάζουν και.... Άγιο.

Δείτε το βίντεο με το μοναδικό χορό των κοριτσιών:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share