Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Είδε ένα παράξενο πλάσμα να κολυμπάει στην πισίνα της. Όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν σκύλος, άρπαξε αμέσως την κάμερα…

Θα πάθετε πλάκα!

23 Σεπτεμβρίου 2020 09:43
Είδε ένα παράξενο πλάσμα να κολυμπάει στην πισίνα της. Όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν σκύλος, άρπαξε αμέσως την κάμερα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βλέποντας μια άδεια πισίνα, ένα ζώο άδραξε την ευκαιρία να δροσιστεί, κάτι που εξέπληξε τους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Μια ηλιόλουστη μέρα, ιδανική για κολύμπι, ένα ασυνήθιστο ζώο πλησίασε και δεν δίστασε να απολαύσει το νερό.

Είναι εμφανές ότι αυτό το ατρόμητο ζώο ρίσκαρε εισβάλλοντας σε ξένη ιδιοκτησία, γιατί με το που μπήκε στην πισίνα, βολεύτηκε σαν στο σπίτι του. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Κολυμπούσε και έπαιζε στο νερό, μη γνωρίζοντας ότι η ιδιοκτήτρια το παρατηρούσε από απόσταση.

Μια ιστορία που μας θυμίζει και αυτό: Είδε μια παράξενη σκιά στη μέση του δρόμου και σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο. Όταν κατάλαβε τι ήταν, πάγωσε!

Πισίνα κάμερα

Η Brittney Benincasa γρήγορα άρπαξε την κάμερα, όταν κατάλαβε ότι ένα ασυνήθιστο ζώο εκμεταλλευόταν την πισίνα της. Έκπληκτη από την άνεση του ζώου, δεν ήξερε τι να σκεφτεί. Το ζώο φαινόταν πολύ γλυκό μέσα στην πισίνα, κι έτσι το άφησε να απολαύσει την στιγμή.

Παρ’όλο που ήταν παράξενο να βλέπει ένα τέτοιο ζώο στην πισίνα της, φαινόταν αδύνατο να το διώξει. Κατέγραψε με την κάμερα της τον ξεχωριστό τρόπο που κολυμπούσε. Μπορεί να έδειχνε παράξενο στην αρχή, αλλά όσο πιο πολύ το παρατηρούσε, τόσο πιο ενδιαφέρον γινόταν. Η Brittney δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί την πισίνα της εκείνη τη μέρα, αλλά το ζώο την εξέπληξε και δεύτερη φορά.

Είδε Ένα Παράξενο Πλάσμα Να Κολυμπάει Στην Πισίνα Της

Αφού ήταν ευπρόσδεκτο μία φορά, τότε πρέπει να ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να το σταματήσει από το να επιστρέψει.

Όταν άρχισε να έρχεται για κολύμπι μέρα παρά μέρα, σύντομα έγινε συνήθεια και η Brittney με την οικογένεια της το συνήθισαν. Μόλις δείτε πόσο γλυκό είναι αυτό το πλασματάκι μέσα στην πισίνα, θα καταλάβετε γιατί δεν το έδιωξαν!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε και νόμιζε πως χάλασε - Λίγες ημέρες μετά κατάλαβε ότι...

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share