Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε και νόμιζε πως χάλασε - Λίγες ημέρες μετά κατάλαβε ότι...

Θα ανατριχιάσετε!

18 Σεπτεμβρίου 2020 11:15
Η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε και νόμιζε πως χάλασε - Λίγες ημέρες μετά κατάλαβε ότι...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Πώς μπορεί μια απλή βιντεοκλήση να καταλήξει σε τραγωδία; Κι όμως γίνεται όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Αυτή η νεαρή μιλούσε με τη μητέρα της μέσω Skype, όταν ολοκληρώθηκε η κλήση τους η κάμερα του υπολογιστή δεν έκλεινε. Τι συνέβη; Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή βιντεοκλήση καταλήγει σε κάτι τελείως διαφορετικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κοπέλα έκατσε μπροστά από τον υπολογιστή της για να φάει.

Η νεαρή κοπέλα δεν κατάλαβε πως η κάμερα της παρέμεινε ανοιχτή μιας και η κλήση της ολοκληρώθηκε και έκλεισε κανονικά. Λίγες ημέρες μετά ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από τον υπολογιστή της κάτι το οποίο την ανησύχησε καθώς η συσκευή λειτουργούσε κανονικά και δεν φαινόταν να έχει κάτι.

Μπορεί να ακούγεται ανατριχιαστικό αλλά για καλή τύχη αυτής της κοπέλας τα όσα της συνέβησαν ήταν μέρος ενός βίντεο που ανέλαβε να δημοσιεύσει μια κινηματογραφική εταιρία για να δείξει στις γυναίκες πώς να προστατευτούν αλλά και από τι κινδυνεύουν.

Το βίντεο δεν φτιάχτηκε καθόλου τυχαία καθώς 10 χρόνια πριν ένας άντρας συνελήφθη επειδή χάκαρε υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις παρακολουθούσε μέσω της κάμερας τους.

Έδεσε μια κάμερα στο λαιμό του σκύλου του για να δει τι κάνει όταν λείπει - Μόλις είδε τι κατέγραψε "πάγωσε"

Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων θα ήθελαν να ξέρουν κάθε κίνηση του αγαπημένου τους κατοικίδιου όταν μένουν μόνα τους. Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης αποφάσισε να το διαπιστώσει τοποθετώντας μια κάμερα τύπου GoPro στο λαιμό του σκύλου του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια κάμερα να καταγράφει τις κινήσεις ενός σκύλου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκύλος περίμενε τη μητέρα του σπιτιού.

Ο Mike είναι Youtuber συνεπώς χειρίζεται άριστα την τεχνολογία και συγκεκριμένα τα βίντεο. Αποφάσισε, λοιπόν, αυτή τη φορά να τραβήξει ένα διαφορετικό βίντεο με πρωταγωνιστή το σκύλου. Περίμενε να δει το σκύλο του να κάνει ζημιές στο σπίτι ή να τρέχει ή να παίζει με τα παιχνίδια του. Τίποτα όμως από αυτά δεν συνέβη.

Όταν γύρισε σπίτι και είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα, δάκρυσε. Ο σκύλος του δείχνει λυπημένος, αναζητά το αφεντικό του, γρυλίζει και κλαίει απαρηγόρητος.

Σίγουρα μετά από αυτό το βίντεο θα το ξανασκεφτεί για να τον αφήσει μόνο.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share