Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λεοπάρδαλη… αλήτισσα τα βάζει με δύο λιοντάρια - Αυτό που τους κάνει θα το θυμούνται για πάντα

Μεγάλο... χουνέρι!

22 Σεπτεμβρίου 2020 20:41
Λεοπάρδαλη… αλήτισσα τα βάζει με δύο λιοντάρια - Αυτό που τους κάνει θα το θυμούνται για πάντα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λιοντάρι μπορεί να θεωρείται πως είναι ο «βασιλιάς της ζούγκλας», κάτι που επιβεβαιώνεται αν τα βάζει με 20 ύαινες, αλλά μια λεοπάρδαλη… αλήτισσα έφερε την ανατροπή, βάζοντάς τα με δύο εξ αυτών μάλιστα, ενώ αυτό που τους κάνει στο τέλος φαίνεται, ότι θα το θυμούνται για πάντα.

Τα άγρια ζώα της σαβάνας, σε αρκετές περιπτώσεις, έχουν παρόμοιες προτιμήσεις στο φαγητό τους, με αποτέλεσμα να έρχονται σε αντιπαράθεση. Κάπως έτσι, στο ακόλουθο βίντεο, τα λιοντάρια και η λεοπάρδαλη κυνηγούν την ίδια τροφή, αλλά στο τέλος γίνεται ανατροπή.

Στο κυνήγι αυτό τα λιοντάρια δεν καταφέρνουν να πιάσουν κανένα ζώο, αλλά η λεοπάρδαλη αντιθέτως πετυχαίνει το σκοπό της, αφήνοντας τους ανταγωνιστές της… νηστικούς να την παρακολουθούν να απολαμβάνει το γεύμα της.

Δείτε το βίντεο:

Λιονταρίνα τρέχει στην αγκαλιά ενός άντρα - Η συνέχεια... ανατριχιάζει

Υπάρχουν κάποιες αγκαλιές που είναι ξεχωριστές. Η συγκεκριμένη ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Λιοντάρι αγκαλιάζει άνθρωπο και τον ρίχνει κάτω. Ο λόγος; Απίστευτος.

Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Είναι ένα άγριο ζώο που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί σε ανθρώπους. Φαίνεται όμως, ότι ακόμη και αυτό το ζώο δεν ξεχνά όταν κάποιος το έχει μεγαλώσει.

Η Κιάρα είναι μια λιονταρίνα την οποία μεγάλωσε αυτός ο άνδρας κάπου στο Μεξικό. Μετά από καιρό η Κιάρα συναντά τον άνδρα που την έσωσε και την μεγάλωσε και τρελαίνεται. Αρχίζει να του κάνει χάδια μέχρι που τον ρίχνει κάτω, καθώς πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά.

Βέβαια, οι εικόνες αυτές κόβουν σε αρκετούς την ανάσα. Όχι όμως και αυτή η ιστορία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το λιοντάρι να ευχαριστεί τον άντρα που πριν πολλά χρόνια της είχε σώσει τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

23χρονος σημαδεύει με κοντάρι ένα λιοντάρι: Το βίντεο με τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Μια ευαισθησία στα ζώα την έχουμε εδώ στο Athensmagazine.gr και το έχετε καταλάβει! Σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με λιοντάρι το οποίο κοντεύει τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Τι θα δούμε σ' αυτό το βίντεο; Πρωταγωνιστής είναι ένας 23χρονος εκπαιδευτής, ο οποίος μας δείχνει πως μια σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στα ζώα είναι πολύ τρυφερή αρκεί να φύγει ο παράγοντας... φόβος από την μέση!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share