Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Βασιλιάς της Ζούγκλας: Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες και... - Η συνέχεια κόβει την ανάσα

Το βίντεο ανατριχιάζει!

20 Σεπτεμβρίου 2020 14:24
Βασιλιάς της Ζούγκλας: Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες και... - Η συνέχεια κόβει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ένα αρσενικό λιοντάρι, όταν κυκλώθηκε από σχεδόν 20 ύαινες, κατορθώνοντας ωστόσο, να επιβεβαιώσει πανηγυρικά τη φήμη του και να βγει νικητής. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει παρακάτω το βίντεο, όπως έκανε και χθες με τη... λιονταρίνα.

Τον τίτλο του "βασιλιά των ζώων" επιβεβαίωσε με θριαμβευτικό τρόπο ένα νεαρό λιοντάρι στην αφρικανική σαβάνα, μόλις περικυκλώθηκε από μία αγέλη.

Ο Red, όπως έχει ονομαστεί από τους παραγωγούς της σειράς ντοκιμαντέρ Dynasties του BBC, βρέθηκε σε μια ιδιαίτερα δυσχερή θέση, περικυκλωμένος από δεκάδες θανάσιμους εχθρούς, τη στιγμή κατά την οποία έψαχνε για το επόμενο θήραμά του.

Η αγέλη από τις ύαινες είχε σαφέστατα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με το επιβλητικό αιλουροειδές, ωστόσο το πείσμα του καθώς και η καίρια παρέμβαση ενός ακόμα αρσενικού λιονταριού, γλίτωσε τον Red από θανάσιμο κίνδυνο, αφού το κοπάδι με τις ύαινες είχε ως σκοπό να τον κατασπαράξει.

Η άνιση μάχη με το στρατό των σαρκοβόρων θηλαστικών θα είχε άδοξο τέλος, εάν την κρίσιμη στιγμή δεν κατέφθαναν ενισχύσεις, τρέποντας σε φυγή τις ύαινες και γλιτώνοντας τον Red από τον κίνδυνο. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω:

Άφησαν ελεύθερα στη φύση αυτά τα 4 λιοντάρια - Μόλις δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε σοκ

Μπορεί να είναι αυτονόητο πως τα λιοντάρια είναι αρχοντικά και ελεύθερα ζώα αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάντα ζουν και ελεύθερα. Αυτά τα λιοντάρια γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε καθεστώς αιχμαλωσίας, όταν όμως αφέθηκαν ελεύθερα η αντίδρασή τους άφησε τους πάντες άφωνους. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ ένα θαρραλέο κροκόδειλο που τα έβαλε με δύο λιοντάρια.

Αυτά τα τέσσερα λιοντάρια μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο άγριας ζωής στη Νότια Αφρική, μετά από μία ζωή αιχμαλωσίας στην Ουκρανία και η στιγμή που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο νέο τους σπίτι είναι συγκινητική.

Δείτε το βίντεο με τη συγκινητική αντίδρασή τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share