Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Σκυλίτσα με κατάθλιψη κάθεται μόνη σε καταφύγιο για 2 χρόνια - Ξαφνικά μυρίζει κάτι... (Video)

Ιστορία που «ραγίζει» καρδιές

22 Σεπτεμβρίου 2020 16:41
Σκυλίτσα με κατάθλιψη κάθεται μόνη σε καταφύγιο για 2 χρόνια - Ξαφνικά μυρίζει κάτι... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια σκυλίτσα παρέμενε στο καταφύγιο ζώων για 2 ολόκληρα χρόνια. Οι άνθρωποι στο κέντρο δεν κατάφεραν να βρουν τον ιδιοκτήτη της Πακίτα ή οποιονδήποτε άλλον που να ήξερε κάτι για την ιστορία αυτού του σκυλιού.

Η Πακίτα ένιωθε πολύ μόνη, είχε κατάθλιψη και έμενε απομονωμένη. Οι πιθανότητες να υιοθετηθεί όλο και λιγόστευαν καθώς περνούσαν οι μέρες και οι μήνες. Όσοι γύρευαν ένα νέο μέλος για την οικογένειά τους προτιμούσαν πάντα τα νεότερα σκυλιά πριν καν φτάσουν στην Πακίτα.

Οι εθελοντές του κέντρου Arca Animal έκαναν όμως ό,τι μπορούσαν για να βρουν σπίτι και στην Πακίτα. Αποφάσισαν να τραβήξουν μια φωτογραφία της και να την αναρτήσουν στο Facebook ώστε να δημιουργήσουν κάποιο ενδιαφέρον για το άτυχο σκυλί και ίσως τότε κάποιος να ήθελε να την υιοθετήσει. Ενώ, μια σκυλίτσα δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά! Ο λόγος θα σας κάνει κι εσάς να δακρύσετε

Σκυλίτσα με κατάθλιψη κάθεται μόνη σε καταφύγιο για 2 χρόνια

Η Πακίτα πάντα κοιτούσε στο έδαφος και έστρεφε το κεφάλι της μακριά από τον φακό όταν ήταν να βγει η φωτογραφία. Τελικά τα κατάφεραν και έβγαλαν μια φωτογραφία αρκετά καλή ώστε να μπορεί να αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αμέσως λάβαμε ένα μήνυμα από μια γυναίκα που έλεγε πως η σκυλίτσα ήταν του γιου της και την αναζητούσε παντού», είπε η Σίλβια στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας.

Η γυναίκα εξήγησε πως ο γιος της, ο Άριελ Ναβέιρα, είχε αρχίσει να πιστεύει πως δεν θα έβλεπε την αγαπημένη του σκυλίτσα ποτέ πια. Ο Άριελ έτρεξε αμέσως στο κέντρο περίθαλψης για να διαπιστώσει αν η Πακίτα είναι πράγματι το σκυλί που έψαχνε.

Από την άλλη μεριά, όταν έφτασε οι εθελοντές άρχισαν να παρατηρούν για να δουν κάποια σημάδια στην συμπεριφορά και των δύο που θα επιβεβαίωναν πως η σκυλίτσα είναι πράγματι του Άριελ.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν

Όταν έφεραν την Πακίτα στον ιδιοκτήτη της εκείνη δεν ήξερε ποιος ήταν. Κρύφτηκε πίσω από έναν εθελοντή και άρχισε να μυρίζει με προσοχή και επιφυλακτικότητα.

Μετά από λίγο, αναγνώρισε μια οικεία μυρωδιά και μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ακριβώς εκείνη τη στιγμή που συνειδητοποιεί ποιος ήταν ο Άριελ.

Είναι πολύ συγκινητικό αλλά και ευχάριστο να το βλέπεις! Η Πακίτα ενθουσιασμένη και χαρούμενη πηδά προς τον Άριελ και αρχίζει να του δίνει φιλιά.

Η σκυλίτσα μαζί με τον ιδιοκτήτη της

Η Πακίτα είναι τόσο χαρούμενη που αρχίζει πάλι να γαβγίζει και να κλαίει. Είχε να αισθανθεί έτσι εδώ και χρόνια. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλον!

Δείτε την επανένωσή τους στο πιο κάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share