Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο γαμπρός μπαίνει στη δεξίωση του γάμου - Μόλις πιάνει το χέρι της νύφης μένουν όλοι άφωνοι

Κανείς δεν το περίμενε!

14 Σεπτεμβρίου 2020 08:48
Ο γαμπρός μπαίνει στη δεξίωση του γάμου - Μόλις πιάνει το χέρι της νύφης μένουν όλοι άφωνοι

Όλα τα ζευγάρια θέλουν να κάνουν μια εντυπωσιακή είσοδο στη δεξίωση του γάμου τους που θα συζητιέται για πολύ καιρό. Σίγουρα όμως όταν αυτός ο γαμπρός πήρε την απόφαση να κάνουν την είσοδό τους όχι απλά εντυπωσιακή αλλά... viral. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία από ένα γάμο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας γαμπρός έκοβε την τούρτα και του γλίστρισε το μαχαίρι.

Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν κάποιο αργό και ερωτικό κομμάτι για τον πρώτο τους χορό. Όταν όμως αυτή η νύφη ρωτήθηκε για το πρώτο τραγούδι, δεν υπήρχε περίπτωση να αρκεστεί σε κάτι κλασσικό. Αποφάσισαν λοιπόν να χορέψουν το Dirty Dancing και να αφήσουν τους πάντες άφωνους. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο με το χορό τους έχει γίνει viral και φυσικά είναι ο λόγος για να αλλάξουν... συνήθειες και να τολμήσουν και μερικά ακόμη ζευγάρια.

Δείτε το μαγευτικό χορό αυτού του ζευγαριού:

Νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες - Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς (Video)

Μία νύφη, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του γάμου της, μετά την τελετή, αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη της στις ανύπαντρες γυναίκες που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε κανείς! Κάτι πολύ δυσάρεστο περίμενε το νυφικό μπουκέτο, που η νεαρή πέταξε πολύ ψηλά και το οποίο... διαμελίστηκε, χωρίς να μείνει ούτε δείγμα του. Ενώ, σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό σε γάμο, ο γαμπρός έκοβε τη γαμήλια τούρτα όταν του έφυγε το μαχαίρι από το χέρι. Αυτό που ακολούθησε έκανε τους πάντες να "παγώσουν".

Δείτε το βίντεο:

Νύφη φιλήθηκε με πάθος στο στόμα με τον πεθερό της την ημέρα του γάμου - Ο λόγος σοκάρει!

Ένας γάμος εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης όταν ο πατέρας του γαμπρού – ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ- άρπαξε τη νύφη και τη φίλησε με πάθος και διάρκεια ενώπιον των εκατοντάδων καλεσμένων, οι οποίοι έμειναν άναυδοι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διάρκεια του γαμήλιου τραπεζιού, στην πόλη Yancheng στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας.

Μια ιστορία που μας έφερε στο μυαλό την εξομολόγηση σοκ: Είμαι χήρα μητέρα τριών παιδιών και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου!

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, φαίνεται η στιγμή που ο πεθερός συνοδεύει τη νύφη του στην εξέδρα, έχοντας βάλει το χέρι του στους ώμους της. Εκείνη δείχνει να αισθάνεται άβολα και ξαφνικά ο άντρας την αρπάζει και τη φιλά επίμονα.

Οι καλεσμένοι αποδοκίμασαν τον παθιασμένο πεθερό με φωνές, ενώ μέλη της οικογένειας της νύφης ανέβηκαν στην εξέδρα, και τον προπηλάκισαν. Σταδιακά η ένταση εξελίχθηκε σε καυγά, με αρκετούς καλεσμένους να πιάνονται στα χέρια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share