Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Από τα έδρανα της πολιτικής στα... σπασμένα πιάτα - Το ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολιτικού που "έγραψε ιστορία"

Καθηλωτικός για ακόμη μία φορά!

10 Σεπτεμβρίου 2020 12:01
Από τα έδρανα της πολιτικής στα... σπασμένα πιάτα - Το ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολιτικού που
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Είναι μερικοί άντρες που η εικόνα τους ξεχειλίζει τεστοστερόνη και όταν ανεβούν στις πίστες το σίγουρο είναι πως θα βάλουν "φωτιά" με το δικό τους τρόπο και ένα τίμιο ζεϊμπέκικο πάντα θα είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και πολιτικός αποτελεί το απόλυτο αρσενικό και sex symbol για πολλές δεκαετίες μιας και σύμφωνα με τις γυναικείες γνώμες ανήκει στην κατηγορία των αντρών που όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν. Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο ηθοποιός μας συστήθηκε πριν χρόνια μέσα από την αγαπημένη σειρά "Ψίθυροι καρδιάς" κι εκεί τον είδαμε και πρώτη φορά να χορεύει και ήμασταν σίγουροι πως δεν θα είναι η τελευταία. Στα γυρίσματα της εκπομπής "Όλοι οι καλοί χωράνε" απολαύσαμε για ακόμη μια φορά τον Απόστολο Γκλέτσο και μας χάρισε ένα λεβέντικο και τίμιο ζεϊμπέκικο. Κι επειδή όταν ακούμε τη λέξη ζεϊμπέκικο το μυαλό μας πάει απευθείας σε εκείνον, δείτε εδώ έναν ακόμη χορό του.

Δείτε εδώ τον καθηλωτικό χορό του Απόστολου Γκλέτσου:

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο αγαπημένου δημοσιογράφου που συγκλόνισε με την περιπέτεια της υγείας του

Έχουμε δει πολλά ζεϊμπέκικα, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν από τη λεβεντιά του προσώπου, που τα χορεύει κι ένας αγαπημένος δημοσιογράφος, που στο παρελθόν συγκλόνισε με την περιπέτεια της υγείας του, έκανε την πίστα να «τρίξει».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε βρεθεί στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον κορυφαίο παρουσιαστή να έχει κάποτε μιλήσει με τρομερά λόγια για τις πιθανότητες που υπήρχα ακόμη και εναντίον της ζωής του, αλλά το ζεϊμπέκικό του να δείχνει πως... δε λογαριάζει τίποτα.

Ο ίδιος σηκώθηκε στο τραγούδι «Οι βεργούλες», που του αφιέρωσε προσωπικά ο Δημήτρης Μπάσης, κι έκανε άπαντες να υποκλιθούν στο μάγκικο χορό του, που αποτελεί ίσως και από τους καλύτερους που έχουμε δει στην τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share