Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

36χρονη που δεν ήθελε παιδιά έμεινε έγκυος - Ο λόγος; Θα σας κάνει να παγώσετε

Δεν πάει το μυαλό σας

25 Αυγούστου 2020 08:13
36χρονη που δεν ήθελε παιδιά έμεινε έγκυος - Ο λόγος; Θα σας κάνει να παγώσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γυναίκα στην παρακάτω ιστορία δεν ήθελε να μείνει έγκυος, αλλά το έκανε για τον πιο συγκινητικό λόγο. Μόλις διαβάσετε την ιστορία, θα δακρύσετε.

To μόνο που ήθελε η 33χρονη Μελίσσα Κάισερ ήταν να γίνει μαμά, όπως οι περισσότερες γυναίκες. Είχε χάσει όμως κάθε ελπίδα όταν η αδερφή της έκανε την πιο απροσδόκητη προσφορά. Η ιστορία της συγκινεί, όπως και αυτή μιας 23χρονης δασκάλας.

Μαζί με τον σύντροφό της, η Μελίσσα προσπαθούσε για τρία χρόνια να μείνει έγκυος. Έκανε θεραπείες γονιμότητας αλλά μετά από 9 αποβολές, οι γιατροί της είπαν να βρει μία παρένθετη μητέρα. Ένιωσε πολύ άσχημα γιατί τότε πίστεψε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει μητέρα και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Η Μελίσσα όμως έχει μία αδερφή, την Λίσα Αουτέν, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από εκείνη. Η Λίσα δεν ήθελε να κάνει δικά της παιδιά αλλά αφού έβλεπε την θλίψη της αδερφής της ένιωσε πως κάτι έπρεπε να κάνει. ‘Δεν μπορούσα να την βλέπω να πονάει τόσο πολύ. Εάν μπορώ να την βοηθήσω να κάνει μία οικογένεια, τότε θα το κάνω.’

Και μερικές εβδομάδες αργότερα, οι γιατροί ήταν σίγουροι: Η Λίσα κυοφορούσε δίδυμα κορίτσια! «Η εγκυμοσύνη της αδερφής μου κύλησε ομαλά με πολύ λίγες επιπλοκές,’ σχολίασε η Μελίσσα.

Τα όμορφα δίδυμα έμοιαζαν πάρα πολύ…Παρόλο που η Λίσα ευχαριστήθηκε την διαδικασία της εγκυμοσύνης, ακόμα λέει πως δεν θέλει να αποκτήσει δικά της παιδιά. Ο δεσμός ανάμεσα στις δύο αδερφές είναι πιο δυνατός από ποτέ.

"Λένε πως μία γυναίκα θα καταλάβει τι θα πει πραγματική αγάπη όταν αποκτήσει παιδιά. Με ολοκληρώνουν όσο τίποτα. Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω την αδερφή μου. Ποτέ δεν θα μπορέσω να της το ξεπληρώσω.’

Δείτε στο βίντεο την απίστευτη ιστορία τους:

32χρονη γυναίκα ορμά σε γάμο υποστηρίζοντας πως είναι έγκυος από το γαμπρό - Τότε η νύφη γυρνάει και...

Το Athensmagazine.gr, μετά το αδιανόητο περιστατικό με το ντύσιμο της αδερφής της νύφης στο γάμο της , θα σας παρουσιάσει μια ιστορία, όπου από τη μία είναι για γέλια και από την άλλη για κλάματα, καθώς μια νύφη την ώρα του γάμου, άκουσε ότι ο γαμπρός περιμένει παιδί με άλλη γυναίκα. Τι συνέβη;

Μια νύφη στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν δεν είχε ιδέα τι την περίμενε καθώς ετοιμαζόταν να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με το σύντροφό της. Μια γυναίκα όρμησε ξαφνικά στην τελετή ισχυριζόμενη, ότι ήταν έγκυος από το γαμπρό. Ένας από τους προσκεκλημένους στο γάμο αποτύπωσε την αμήχανη στιγμή και την ανάρτησε στο TikTok.

Το στιγμιότυπο δείχνει τη νύφη και τον γαμπρό να στέκονται κάτω από μια περίτεχνη αψίδα ενώ άνδρας που κάνει την τελετή διαβάζει τους όρκους τους. Ξαφνικά από το πουθενά, μια οργισμένη γυναίκα πλησιάζει και αρχίζει να φωνάζει στον γαμπρό.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει: "Άντονι! Κάνεις ότι δεν με ξέρεις; Δεν πήρες τα ψυχοφάρμακά σου σήμερα;" Ο πάστορας την αγνοεί και συνεχίζει να διαβάζει τους όρκους καθώς μια καλεσμένη ακούγεται να ψιθυρίζει: "Ω, όχι. Ω Θεέ μου!"

"Άντονι, ξέρω ότι με ακούς! Κάνεις σαν να μην με ξέρεις... Έχω το μωρό σου εδώ!" συνεχίζει η γυναίκα να φωνάζει...Μόνο τότε μια καλεσμένη, που φαίνεται να είναι η κόρη της νύφης, αντιδρά πετώντας λουλούδια στη γυναίκα.

"Καλύτερα να φύγεις από το γάμο της μαμάς μου" της φωνάζει και προσθέτει: "Τι σου συμβαίνει; Τι σου συμβαίνει;"...Μια άλλη καλεσμένη προσπαθεί να συγκρατήσει την κόρη της νύφης και να την ηρεμήσει.

Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share