Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παρέα από μικρά σκυλάκια παρακολουθεί κάτι μοναδικό - Όταν το δείτε θα μείνετε άναυδοι

Απίστευτο!

24 Αυγούστου 2020 15:35
Παρέα από μικρά σκυλάκια παρακολουθεί κάτι μοναδικό - Όταν το δείτε θα μείνετε άναυδοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδοι θα μείνετε μόλις δείτε αυτό, που παρακολουθεί μια παρέα από μικρά σκυλάκια, τα οποία εντυπωσιάστηκαν από αυτό, που αντίκρυσαν μπροστά τους.

Τα ζώα μπορεί να μην έχουν την ικανότητα να διαβάσουν, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα, ότι δεν μπορεί και κάποιος να τους διαβάσει ένα βιβλίο και να τα κάνει να ενδιαφερθούν, ενώ φοβερός είναι ο λόγος, που ένας σκύλος δε σταματά να αγκαλιάζει τον φίλο του.

Στην περίπτωσή μας εντοπίζουμε... ένα δράκο, ο οποίος διαβάζει στα σκυλάκια και αυτά τον παρακολουθούν με ενδιαφέρον. Το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό, καθώς το ένα σκυλάκι... σπρώχνει το άλλο για να είναι μπροστά στην αφήγηση.

Δείτε το:

Απελπισμένη σκυλίτσα ζητάει βοήθεια - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Το Athensmagazine.gr, μετά το πεινασμένο σκυλί που έκανε κάτι απίστευτο όταν είδε τους διασώστες, θα σας παρουσιάσει μια συγκινητική ιστορία με μια απελπισμένη σκυλίτσα, η οποία σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και "ζήτησε" βοήθεια. Αυτό που ήθελε ήταν να σώσει τα κουταβάκια της.

Τα σκυλιά δεν έχουν το δώρο της ομιλίας, αλλά ξέρουν ακριβώς πώς να γίνουν κατανοητά και όταν χρειάζεται ξέρουν πώς να ζητήσουν βοήθεια. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν κατοικίδιο.

Συγκεκριμένα, αυτή είναι μια από τις πολλές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα και που αγωνίζονται να δώσουν μια καλύτερη ζωή σε εγκαταλελειμμένα ή κακοποιημένα σκυλιά και γάτες. Την αποκαλούν "Άγγελο του Σεράγεβο", αλλά το όνομά της είναι Αντίνα.

Είναι μια γυναίκα που αφιερώνει τη ζωή της για να σώσει ζώα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και αυτό που πρόκειται να σας πούμε μέσα από αυτή την ιστορία, είναι μία από τις πολλές καταστάσεις που συχνά αντιμετωπίζει.

Όλα ξεκίνησαν ένα πρωί, οδηγούσε σε έναν ήσυχο δρόμο με έναν φίλο, και όπως συμβαίνει συχνά, η προσοχή της τραβήχτηκε από έναν σκύλο που καθόταν στη μέση του δρόμου.

Προφανώς σταμάτησαν για να προσπαθήσουν να βοηθήσουν το φτωχό σκύλο και ίσως να τον πάρουν μαζί τους αν μπορούσαν να τον πιάσουν, αλλά δεν περίμεναν αυτό που θα έβλεπαν. Η Αντίνα βγήκε από το αυτοκίνητο και αμέσως παρατήρησε, ότι ο σκύλος ήταν τραυματισμένος και πολύ παραμελημένος, πιθανώς αδέσποτος από την περιοχή.

Πλησίασε με προσοχή και υπομονή, αλλά μόλις ήταν αρκετά κοντά, ο σκύλος σηκώθηκε και έφυγε προς την άλλη άκρη του δρόμου. Το κορίτσι δεν είχε καμία πρόθεση να αφήσει το τραυματισμένο σκυλί σε αυτό το έρημο μέρος, οπότε πήρε λίγο φαγητό για να δελεάσει το ζώο προς αυτήν. Ο σκύλος την πλησίασε ήρεμα, αλλά αντί να σταματήσει, συνέχισε να περπατάει πέρα ​​από την άκρη του δρόμου και στη συνέχεια σταμάτησε και την κοίταξε.

"Προσπάθησα να πλησιάσω ξανά, αλλά έφυγε και μετά σταμάτησε να με κοιτάξει ξανά. Κατάλαβα πως το σκυλάκι ήθελε να τον ακολουθήσω", εξήγησε η Αντίνα. Περπατούσαν για περίπου μισό χιλιόμετρο, ο σκύλος μπροστά και το κορίτσι με το φίλο της από πίσω, στη συνέχεια βρέθηκαν μπροστά σε ένα είδος παλιού υπόστεγου. Φαινόταν εγκαταλελειμμένο, αλλά τα κλάματα κάποιων κουταβιών μπορούσαν να ακουστούν. Σε αυτό το σημείο η Αντίνα κατάλαβε την κατάσταση, ή τουλάχιστον σκέφτηκε.

Άνοιξε την πόρτα σιγά, αλλά προς έκπληξή της βρέθηκε μπροστά σε έναν ηλικιωμένο κύριο που άρχισε να φωνάζει. Ο άντρας μισούσε τα σκυλιά και ήθελε να απαλλαγεί από τα κουτάβια αφήνοντάς τα να λιμοκτονούν. Αυτό ειπώθηκε από τη σύζυγο του γέρου στην Αντίνα, η οποία αμέσως μαζί της όταν άκουσε τον άντρα της να φωνάζει. Η γυναίκα τάιζε τα κουταβάκια κρυφά, αλλά δε θα ζούσαν γιατί ο σύζυγός της είχε αποφασίσει να τα εγκαταλείψει στο δάσος.

Η Αντίνα προσφέρθηκε αμέσως να πάρει τα κουτάβια και τη μητέρα μαζί της. Το γλυκό σκυλί που τους οδήγησε στο υπόστεγο άρχισε να κινεί την ουρά της και να φιλάει την γυναίκα μόλις την είδε να κουβαλάει τα κουτάβια της στο αυτοκίνητο.

Η τραυματισμένη μαμά μπήκε με τη δική της ελεύθερη βούληση, σα να κατάλαβε ότι τελικά και τα κουτάβια της ήταν ασφαλή. Στο τέλος η Αντίνα συνειδητοποίησε, ότι ήταν ο σκύλος που την επέλεξε να σώσει τα κουτάβια της και την άφησε να καθίσει στο αυτοκίνητο ελεύθερα. Το γλυκό σκυλί δεν σταμάτησε ποτέ να ευχαριστεί το κορίτσι. Όλες οι ψυχές μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο όπου η ίδια τις φροντίζει, με την ελπίδα ότι σύντομα θα υιοθετηθούν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share