Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πεινασμένος σκύλος βλέπει τους διασώστες και κάνει κάτι απίστευτο - Μόλις δείτε θα δακρύσετε

Ραγίζει καρδιές!

21 Αυγούστου 2020 09:46
Πεινασμένος σκύλος βλέπει τους διασώστες και κάνει κάτι απίστευτο - Μόλις δείτε θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr μετά τη συγκινητική ιστορία με τον αφοσιωμένο σκύλο που στεκόταν έξω από το νοσοκομείο, θα σας παρουσιάσει μια εξίσου συγκινητική ιστορία ενός σκύλου που δείχνει το αληθινό νόημα της πίστης και της φιλίας.

Συγκεκριμένα, ο αδέσποτος και πεινασμένος σκύλος της φωτογραφίας αρνείται να αφήσει το γούνινο φίλο του, διδάσκοντας μας το πραγματικό νόημα της φιλίας. Δε γνωρίζουν όλοι την αληθινή έννοια της λέξης πίστης. Αλλά τα σκυλιά, ναι, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τόσο ισχυρούς, ειλικρινείς και ιδιαίτερους δεσμούς με εμάς τους ανθρώπους, που διαρκούν μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής τους.

Τα σκυλιά είναι πραγματικά πιστά όντα, όχι μόνο με τους ανθρώπους αλλά και με άλλα σκυλιά με τα οποία δημιουργούν δεσμούς φιλίας που μπορούν να διαρκέσουν μια ζωή. Μια διάσωση συγκίνησε βαθιά τους ανθρώπους, όταν είδαν για άλλη μια φορά τις τεράστιες καρδιές που έχουν αυτά τα ζώα.

Το ίδρυμα έλαβε μια κλήση για ένα σκυλί που είχε εγκαταλειφθεί στις αποβάθρες και το ονόμασαν Πουέρτο. Όταν έφτασαν εκεί συνειδητοποίησαν, ότι ήταν σε άθλια κατάσταση και χρειαζόταν επειγόντως κάποια ευγενική ψυχή που θα μπορούσε να του δώσει ένα νέο σπίτι και να τον βοηθήσει να ανακάμψει. Ωστόσο, λίγο μετά το ίδρυμα έλαβε μια νέα κλήση και κατάλαβαν ότι είχαν ακόμα πολλή δουλειά μπροστά τους.

Στο ίδιο μέρος κάποιος είχε εγκαταλείψει ένα άλλο σκυλί. Πήγαν εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και το βρήκαν εξαιρετικά φοβισμένο, δε μπορούσε να σταματήσει να τρέμει. Ο σκύλος φαινόταν πεινασμένος και τρομοκρατημένος, αλλά όταν κατάλαβε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί για να το βοηθήσουν, αποφάσισε να κάνει κάτι άλλο. "Θέλαμε να την πάρουμε από εκεί, αλλά φαινόταν να θέλει να μας δείξει κάτι. Δεν θα φύγει χωρίς τη φίλη της".

Ο σκύλος οδηγούσε τους διασώστες στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου όπου υπήρχε ένας άλλος σκύλος. Ήταν για έναν φίλο που ήταν τόσο πεινασμένος και τρομοκρατημένος όσο ήταν και αυτός. Οι διασώστες ήξεραν ότι δε μπορούσαν να τους αφήσουν εκεί. "Τα σκυλιά παγώνατε από το κρύο, ήταν άρρωστα και πλησίαζε επίσης μια καταιγίδα".

Ο πρώτος σκύλος που διασώθηκε στο λιμάνι ήταν πολύ τυχερός και πολλοί είχαν προσφερθεί να τον βοηθήσουν, έτσι άρχισαν να έρχονται σε επαφή με όλους αυτούς τους ανθρώπους ξανά σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν τη ζωή αυτών των δύο φοβισμένων μικρών σκύλων. Το ίδρυμα δεν είχε τους πόρους για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που χρειάζονταν τα σκυλιά.

Το ίδρυμα περίμενε ένα αληθινό θαύμα, καθώς είχαν προθεσμία για υιοθέτηση. Τότε, μια φιλανθρωπική ψυχή αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του και τους ονόμασε Hope και Grace-Kelly. Τα δύο σκυλιά υιοθετήθηκαν μαζί επειδή δεν ήταν πρόθυμοι να χωριστούν.

Αφού έμειναν σε ανάδοχα σπίτια για λίγο, αυτά τα χαριτωμένα μικρά σκυλιά κατάφεραν να υιοθετηθούν και να γίνουν μέλη μιας οικογένειας όπου δε θα έχουν ποτέ έλλειψη φαγητού και αγάπης ξανά. "Η Grace λατρεύει να παίζει. Τα παπούτσια για μάσημα είναι το αγαπημένο του παιχνίδι. Η Hope είναι πιο ήρεμη και λατρεύει να χαϊδεύεται. Τώρα είναι μέρος μιας μεγάλης οικογένειας".

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share