Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γόης Έλληνας ηθοποιός μας μερακλώνει με το πιο «βαρύ» ζεϊμπέκικο

Μάγκας όσο κανείς

16 Αυγούστου 2020 14:34
Γόης Έλληνας ηθοποιός μας μερακλώνει με το πιο «βαρύ» ζεϊμπέκικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο είναι ένας ιδιαίτερος χορός και το σίγουρο είναι, ότι αυτός ο γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός είχε τον τρόπο του... να μας μερακλώσει με τον πιο «βαρύ» χορό που έχουμε δει, αν και φυσικά οι γυναίκες τα καταφέρνουν εξίσου καλά.

Ο ίδιος κατάφερε να ξεχωρίσει, χορεύοντας το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», το πιο γνωστό από όλα, αλλά έβαλε μια διαφορετική διάσταση στο πώς χορεύεται ο συγκεκριμένος σκοπός που εμπνεύστηκε ο Μάνος Λοΐζος.

Ο Γιώργος Νινιός έχει γράψει τη δική του ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αποτελώντας πάντοτε έναν άνδρα που... τον ήθελαν όλες οι γυναίκες και δικαίως. Η ξεχωριστή γοητεία του και... το ασήκωτο ύφος του είναι ιδανικά για τέτοια ζεμπεκιά.

Δείτε το βίντεο:

Ο Παντελής Παντελίδης χορεύει το τελευταίο ζεϊμπέκικο της ζωής του - Μέχρι και σήμερα η γη «τρίζει» με το λεβέντικο χορό του

Μέχρι και σήμερα θα έλεγε κανείς πως η γη... τρίζει με το λεβέντικο χορό του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος χόρεψε το τελευταίο ζεϊμπέκικο της ζωής του στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και μας... μεράκλωσε.

Ο αείμνηστος τραγουδιστής ήταν από τους αγαπημένους του λαϊκού και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είχε προσφέρει ρίγη συγκίνησης, με τον ίδιο να σηκώνεται και να χορεύει ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχουμε δει, ενώ σε μια άλλη περίπτωση γυναίκα χορεύει το... πιο αντρίκειο που έχει υπάρξει.

Στο μυαλό μας, άλλωστε, πάντα ένα σπουδαίο παλικάρι θα είναι ο Παντελής και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, με τον χορό αυτό να συγκλονίζει, αν και πια σίγουρα θα χορεύει στη γειτονιά των αγγέλων.

Δείτε το βίντεο:

Η ζεμπεκιά του Καλούδη που "έγραψε ιστορία" στην ελληνική τηλεόραση

Η ελληνική τηλεόραση έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές και μας έχει χαρίσει αμέτρητες "ιστορικές" σκηνές από διάφορες σειρές. Μια εκ των οποίων και το απόλυτο ζεϊμπέκικο που ακολουθεί.

Tον Οκτώβριο του 1995 έκανε πρεμιέρα στο MEGA η σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα, η οποία είναι μέχρι σήμερα μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές σειρές της δεκαετίας του ’90. Η Χριστίνα, ο Αντώνης, η Σάσα, η Ασπασία, η γιαγιά, η Ντορίτα, η Σόφη, ο Λουκάς και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς μας έκαναν παρέα για δυο τηλεοπτικές σεζόν και μέχρι σήμερα δε βαριόμαστε να βλέπουμε ξανά και ξανά τα επεισόδιά τους.

Ο Αντώνης Καλούδης, κατά κόσμον Θανάσης Ευθυμιάδης εκείνη την περίοδο είναι το απόλυτο αρσενικό και έκανε θραύση σε όλο το γυναικείο κοινό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει λοιπόν το θρυλικό του εκείνο ζεϊμπέκικο όταν πάνω στην απογοήτευση και τον καημό του όπως ο ίδιος έλεγε σηκώθηκε και χόρεψε και "γκρέμισε" ένα ολόκληρο μαγαζί για τα μάτια της αγαπημένης του, Χριστίνας;

Φυσικά και μιλάμε για μια σκηνή όπου μένει ανεξίτηλη στη μνήμη μας.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο του Καλούδη:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share