Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γυναίκα χορεύει το πιο... αντρίκειο ζεϊμπέκικο και ξεσηκώνει όλο το πλατό

Αποθεώθηκε για την παλικαριά της

14 Αυγούστου 2020 12:24
Γυναίκα χορεύει το πιο... αντρίκειο ζεϊμπέκικο και ξεσηκώνει όλο το πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσήκωσε όλο το πλατό η γυναίκα που σηκώθηκε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και χόρεψε το... πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο, κερδίζοντας από όλους τα εύσημα.

Το ζεϊμπέκικο αυτό, μάλιστα, ήταν σε ένα πολύ «βαρύ» τραγούδι, την υπέροχη «Μολυβιά» του Μανώλη Αγγελόπουλου, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν την πτόησε από το να χορέψει και να αφήσει άπαντες άναυδους, ενώ κανείς δεν ξεχνά τον χορό του Καλούδη που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Η... παλικαριά της Μαρίας Σταφυλοπάτη είναι, άλλωστε, γνωστή και την απέδειξε για ακόμη μια φορά, με άπαντες να παθαίνουν πλάκα από το τρομερό της ζεϊμπέκικο, βιώνοντας την αποθέωση από όλους τους άνδρες, και όχι μόνο, στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:

93χρονος παππούς σηκώνεται και συγκινεί με το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Συγκίνηση προκαλεί το ζεϊμπέκικο ενός 93χρονου παππού, ο οποίος σηκώθηκε και μας πρόσφερε τον πιο μάγκικο χορό που έχουμε δει, κάνοντας να συγκλονιστούν με αυτό που έβλεπαν μπροστά τους.

Το σόλο ξεκίνησε από τον εγγονό του, που βρισκόταν στο μπουζούκι, για να ξεκινήσει το τραγούδι «Δραπετσώνα» του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ένα από τα πιο υπέροχα λαϊκά όλων των εποχών που προσφέρονται για... πολύ βαρύ ζεϊμπέκικο.

Ο παππούς δε δίστασε, ασφαλώς να σηκωθεί και να χορέψει, δίνοντας τα πάντα στην πίστα και αναγκάζοντας όλους τους καλεσμένους να έρθουν και να τον αποθεώσουν.

Το... έλεγε η καρδούλα του, άλλωστε, να μας δείξει τη λεβεντιά του.

Δείτε το βίντεο:

Ο λεβέντης της καρδιάς μας: Όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος σήκωσε την πίστα... στον αέρα με το ζεϊμπέκικό του

Ο Δημήτρης Μητροπάνος υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες για πολλές γενιές, παλιότερες και νεότερες, που πάντα θα τον έχουν στην καρδιά τους σαν έναν πραγματικό λεβέντη, που σήκωνε τα πάντα... στον αέρα με το ζεϊμπέκικό του.

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν πάντοτε... στις επάλξεις μέχρι το τέλος της ζωής του, έχοντας αφήσει εποχή στο λαϊκό τραγούδι και όντας ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στο είδος του, προκαλώντας πάντοτε ρίγη συγκίνησης με τα άσματά του.

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια ήταν η «Ρόζα», η οποία πάντα ξεσήκωνε τον κόσμο, όχι μόνο για τους στίχους ή την φωνή, αλλά και το ζεϊμπέκικο που συνήθιζε, πριν από το τελευταίο ρεφρέν.

Ο Μητροπάνος είχε χορέψει, κάποτε, ένα απίστευτο ζεϊμπέκικο σε μια από τις εμφανίσεις του το 2011, σηκώνοντας την πίστα... στον αέρα και δεχόμενος την αποθέωση, θυμίζοντας μέχρι και σήμερα πως θα είναι πάντα ο λεβέντης της καρδιάς μας.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share