Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Σκληρές εικόνες: Λιοντάρι καταδιώκει και σκοτώνει την ύαινα με ένα μόνο δάγκωμα

Τρομερό βίντεο

14 Αυγούστου 2020 11:56
Σκληρές εικόνες: Λιοντάρι καταδιώκει και σκοτώνει την ύαινα με ένα μόνο δάγκωμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λιοντάρι είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα ζώα που υπάρχουν και μπορεί, με μία και μόνο κίνηση, να σε σκοτώσει και να σε κάνει εύκολη λεία του, κάτι που γνωρίζουν... πολύ καλά στη ζούγκλα.

Χαρακτηριστικό είναι το πώς καταφέρνει με ένα μόνο δάγκωμα να σκοτώσει οποιοδήποτε αντίπαλό του, όπως είναι οι ύαινες, με μία εξ αυτών να... την πληρώνει άσχημα στο κυνήγι που της έκαναν δύο λιοντάρια.

Η ύαινα ίσως νόμισε για μια στιγμή πως ξέφευγε, όπως τα κατάφερε ο ρινόκερος σε ένα άλλο περιστατικό, καθώς το θηλυκό λιοντάρι δεν μπόρεσε να την πιάσει, αλλά μόλις ανέλαβε το αρσενικό... ο θάνατός ήταν ακαριαίος και σκληρός.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές και δείχνουν το λιοντάρι αυτό να την καταδιώκει, σκοτώνοντάς τη με ένα μόνο δάγκωμα. Ήταν, όμως, στο λαιμό και καίριο, αρκετό για να της αφαιρέσει τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Η απόλυτη επική μάχη μεταξύ λιονταριού και τίγρης - Παλεύουν μέχρι θανάτου και...

Πολλές μάχες είναι φοβερές στο ζωϊκό βασίλειο, με το απόλυτο έπος, που μας καθηλώνει, να είναι ίσως αυτή μεταξύ λιονταριού και τίγρης, με την πάλη τους μέχρι θανάτου να μας κρατά άναυδους.

Σε ένα βίντεο από αληθινή μάχη, που έχει πάνω από 16.6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ένα λιοντάρι και μια τίγρη έχουν εγκλωβιστεί και αναγκάζονται να παλέψουν για την επιβίωσή τους. Αμφότεροι δε θέλουν αυτή τη μονομαχία και προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά σύντομα κατανοούν πως πρέπει να διεκδικήσουν τη ζωή τους.

Η τίγρη στην αρχή μοιάζει να κυριαρχεί, μιας και, όπως αναφέρεται στην περιγραφή, είναι δύο χρόνια νεότερη από το λιοντάρι, αλλά για αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει κατασπατάληση της ενέργειας της, με αποτέλεσμα το λιοντάρι στη συνέχεια να πάρει το πάνω χέρι.

Η τίγρη μένει ξαπλωμένη, αλλά το λιοντάρι δεν καταφέρνει να την αποτελειώσει, ίσως επειδή δεν είναι και αυτή η επιδίωξή του, αφού επί της ουσίας πρόκειται για παγίδα, όπου τα δύο ζώα έπεσαν εξαιτίας των ανθρώπων. Κάπως έτσι, αποχωρεί από τη μάχη, αν και αυτή δεν τελειώνει εκεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share