Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Το λιοντάρι αυτό κυνηγά ένα ρινόκερο - Αυτό που συμβαίνει...

Τι γίνεται στο τέλος;

12 Αυγούστου 2020 19:55
Το λιοντάρι αυτό κυνηγά ένα ρινόκερο - Αυτό που συμβαίνει...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Απίστευτο είναι αυτό, που συμβαίνει σε ένα λιοντάρι, το οποίο αποφασίζει να κυνηγήσει ένα ρινόκερο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έρχεται το αποτέλεσμα, που θα ήθελε, όπως έγινε με το λιοντάρι που τρώει έναν μπαμπουίνο.

Το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου ο βασιλιάς... καλείται να κάνει πίσω σχετικά με ορισμένα ζώα, τα οποία έχουν την ικανότητα να τον νικήσουν.

Οι ρινόκεροι είναι ένα από αυτά τα είδη ζώων, που θα μπορούσαν να τα καταφέρουν, κάτι που αποδεικνύεται στο ακόλουθο βίντεο, όπου το λιοντάρι δεν μπορεί να τα καταφέρει... ούτε με παρέα.

Στο τέλος, κι αφού πρώτα δοκίμασε κάθε τακτική, χωρίς να φτάσει καν κοντά στον να τον νικήσει, αποχωρεί, έχοντας αποδεχθεί την ήττα του.

Δείτε το βίντεο:

Η απόλυτη επική μάχη μεταξύ λιονταριού και τίγρης - Παλεύουν μέχρι θανάτου και...

Πολλές μάχες είναι φοβερές στο ζωϊκό βασίλειο, με το απόλυτο έπος, που μας καθηλώνει, να είναι ίσως αυτή μεταξύ λιονταριού και τίγρης, με την πάλη τους μέχρι θανάτου να μας κρατά άναυδους.

Σε ένα βίντεο από αληθινή μάχη, που έχει πάνω από 16.6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ένα λιοντάρι και μια τίγρη έχουν εγκλωβιστεί και αναγκάζονται να παλέψουν για την επιβίωσή τους. Αμφότεροι δε θέλουν αυτή τη μονομαχία και προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά σύντομα κατανοούν πως πρέπει να διεκδικήσουν τη ζωή τους.

Η τίγρη στην αρχή μοιάζει να κυριαρχεί, μιας και, όπως αναφέρεται στην περιγραφή, είναι δύο χρόνια νεότερη από το λιοντάρι, αλλά για αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει κατασπατάληση της ενέργειας της, με αποτέλεσμα το λιοντάρι στη συνέχεια να πάρει το πάνω χέρι.

Η τίγρη μένει ξαπλωμένη, αλλά το λιοντάρι δεν καταφέρνει να την αποτελειώσει, ίσως επειδή δεν είναι και αυτή η επιδίωξή του, αφού επί της ουσίας πρόκειται για παγίδα, όπου τα δύο ζώα έπεσαν εξαιτίας των ανθρώπων. Κάπως έτσι, αποχωρεί από τη μάχη, αν και αυτή δεν τελειώνει εκεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share