Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος βλέπει έναν τυφλό άνδρα και... - Αυτό που κάνει θα σας ανατριχιάσει

Συγκινητικό

12 Αυγούστου 2020 08:06
Σκύλος βλέπει έναν τυφλό άνδρα και... - Αυτό που κάνει θα σας ανατριχιάσει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας σκύλος βλέπει έναν τυφλό άνδρα να περπατάει στο δρόμο και αυτό που κάνει στη συνέχεια θα σας ανατριχιάσει πραγματικά. Ενώ, μια ιστορία που προκαλεί οργή, είναι με ένα σκυλάκι που καλύφθηκε, από έναν μανιακό, με ισχυρή κόλλα.

Ένας αστυνομικός από το Pune City έκανε τους χρήστες του Twitter να κλαίνε όταν δημοσίευσε ένα βίντεο με το μαύρο σκυλί που έκανε την πράξη της καλοσύνης του χωρίς να νοιάζεται ποιος τον παρακολουθούσε.

Το ευγενικό ζώο πιάστηκε στη φωτογραφική μηχανή μαζεύοντας ένα κούτσουρο από το έδαφος, ώστε ο τυφλός άνδρας να μην καταλήξει να σκοντάψει πάνω του. Πήρε το εμπόδιο με τα δόντια του και το έβαλε στην άκρη του δρόμου πριν συνεχίσει την βόλτα του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ο σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει το νεκρό φίλο του - Αποκλείεται να μη δακρύσετε

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή το νεκρό φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι. Το λυπημένο σκυλάκι στέκεται δίπλα του χτυπώντας τον με την πατούσα του σε μια προσπάθεια να τον ξυπνήσει. Το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα, ανατριχιάζει, όπως σοκ προκάλεσε και η ιστορία μιας γυναίκας που έμεινε χωρίς χέρια και πόδια λόγω του σκύλου της.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο σκύλος μετά τις πολλές προσπάθειες, στέκεται πάνω από το πτώμα του και γαβγίζει για να τραβήξει την προσοχή. Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής που τράβηξε το βίντεο, στο βόρειο Περού, οι σκύλοι ήταν αχώριστοι. Τους έβλεπαν συχνά να κυκλοφορούν κοντά σε μια οικοδομή, μέχρι που έγινε το δυστύχημα.

Ο σκύλος που επέζησε έμεινε με το πτώμα του φίλου του για μια ώρα προσπαθώντας να το επαναφέρει. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, όπου πολλοί θεατές συγκινήθηκαν. Ωστόσο, πολλοί έκριναν αρνητικά αυτόν που τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό και δε βοήθησε.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share