Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Κάμερα καταγράφει ένα κουτάβι να κάθεται στην αγκαλιά του κοριτσιού - Αυτό που έγινε λίγο μετά συγκλονίζει

Λιώσαμε!

3 Αυγούστου 2020 10:40
Κάμερα καταγράφει ένα κουτάβι να κάθεται στην αγκαλιά του κοριτσιού - Αυτό που έγινε λίγο μετά συγκλονίζει
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Λιώσαμε όταν είδαμε ένα κουτάβι να κοιμάται στην αγκαλιά του κοριτσιού. Η κάμερα κατέγραψε την πιο γλυκιά εικόνα.

Τη μεγάλη αγάπη που συνδέει τα μικρά παιδιά με τα σκυλιά απέδειξε για ακόμα μία φορά ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν απεικονίζεται ένα κοριτσάκι να νανουρίζει το σκυλί της και το τελευταίο να αποκοιμιέται χαμογελαστό. Ως γνωστόν τα μικρά σκυλιά με τα μωρά έχουν ένα τρομερό δέσιμο, όπως είδαμε και με ένα σκύλο που... σκεπάζει το μωρό την ώρα που κοιμάται.

Οι εικόνες του αξιαγάπητου ντουέτου έχουν γίνει viral προκαλώντας σχόλια αγάπης από τους θεατές. Δείτε το βίντεο:

Κουτάβι παγιδεύτηκε σε ποντικοπαγίδα - Ωστόσο στη συνέχεια...

Ένα κουτάβι παγιδεύτηκε σε ποντικοπαγίδα. Ωστόσο στη συνέχεια... Αυτή ήταν η περίπτωση που οδήγησε στη διάσωση ενός μικρού κουταβιού που παγιδεύτηκε σε ποντικοπαγίδα.

Επειδή είναι τόσο μικρός, δεν μπορούσε να βγει και ούρλιαζε συνεχώς με την ελπίδα ότι κάποιος θα τον σώσει. Ήταν πραγματικά απελπισμένος και ίσως αγωνιζόταν για πολύ καιρό για να ξεφύγει από την ποντικοπαγίδα. Ήταν αδύνατο για το κουταβάκι να ξεφύγει από την παγίδα μόνο του. Ενώ, «λιώσαμε» όταν είδαμε ένα κουταβάκι να πλησιάζει το μωρό που κοιμόταν! Μόλις η μαμά, που βρισκόταν δίπλα, είδε το κουτάβι άνοιξε την κάμερα και κατέγραψε τις κινήσεις του.

Γνωρίζουμε ότι τα κουτάβια είναι άτακτα από τη φύση τους, πάντα θα ψάχνουν τρόπους για να βρουν νέες περιπέτειες ή και να απομακρυνθούν από τον χώρο τους.

Αυτό συνέβη σε ένα άτακτο κουταβάκι, το οποίο παρόλο που είναι άγνωστο πώς έφτασε σε ένα σημείο γεμάτο παγίδες ποντικιού κατέληξε να πιαστεί σε μία από αυτές αλλά κατάφερε να αποφύγει ένα τραγικό τέλος.

Έτσι βρέθηκε το κουτάβι που πιάστηκε σε ποντικοπαγίδα. Είναι ένα κουτάβι ηλικίας περίπου 6 εβδομάδων. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βγει μόνος του, ευτυχώς διασώθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που επιβλέπουν τις παγίδες και που κατάφεραν να τον ελευθερώσουν χωρίς να προκαλέσουν περαιτέρω τραυματισμούς.

Το κουτάβι βρέθηκε με το ήμισυ του σώματος του, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλιού του, μέσα σε ένα κουτί αλουμινίου.

 Κουτάβι παγιδεύτηκε σε ποντικοπαγίδα

Το περίεργο και πολύ πεινασμένο κουτάβι κατέληξε να παγιδευτεί σε παγίδα για αρουραίους. Το παγιδευμένο μέρος του σώματος του πιάστηκε σε ένα σύρμα που το εμπόδιζε να βγει , στο τέλος του κουτιού υπήρχε τροφή που χρησιμεύει ως γάντζος για να προσελκύσει αρουραίους, αλλά δυστυχώς, αυτή τη φορά ήταν ένα κουτάβι που συμμετείχε σε ένα οδυνηρό ατύχημα.

Οι ντόπιοι το βρήκαν παράξενο που ένα κουτάβι ήρθε σε ένα τόσο μακρινό μέρος γεμάτο γρασίδι, λάσπη και πολλές παγίδες ποντικιού. Το μικρό του σώμα αντιστάθηκε να παγιδευτεί για πολύ καιρό σε παγίδα θανάτου.

Το κουτάβι που πιάστηκε, και εντελώς αβοήθητο, γάβγιζε απεγνωσμένα μέχρι να ακουστεί από κάποιον.

Ευτυχώς, οι διασώστες του έφτασαν στην ώρα τους και μετά από αρκετά λεπτά προσπαθώντας να τον βγάλουν από την παγίδα, απελευθερώθηκε γεμίζοντας τις καρδιές όλων εκείνων που είδαν ένα τόσο απίστευτο κατόρθωμα.

Ως κουτάβι που ήταν κατάφεραν να το βγάλουν πιο εύκολα. Είναι πιθανό ότι το κουτάβι εγκαταλείφθηκε και μετά από αρκετές μέρες χωρίς φαγητό, προσελκύθηκε από κάποιο φαγητό που ήταν στην παγίδα.

Μετά την απελευθέρωσή του, το ενθουσιασμένο κουτάβι συνέχισε να παίζει τρυφερά με αυτούς που έγιναν οι νέοι άγγελοι του. Οι άνδρες κατέγραψαν τη συναισθηματική διάσωση και τη διέδωσαν γρήγορα στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, κατακτώντας τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων.

Αν και το παρελθόν αυτού του αξιολάτρευτου κουταβιού είναι άγνωστο τώρα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, η ιστορία του δεν τελείωσε με μια απίστευτη διάσωση, αλλά οι καλοί άντρες τον πήγαν σε έναν κτηνίατρο όπου έλαβε όλη την ιατρική φροντίδα που χρειαζόταν .

Αφού εξετάστηκε διεξοδικά, αποκλείστηκε οποιοσδήποτε τύπος τραυματισμού, χρειάστηκε μόνο μερικά εμβόλια και πολλή αγάπη για να προχωρήσει. Δεν είχε πλέον τίποτα να ανησυχεί, τώρα απλά είναι ευτυχισμένος.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share