Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όταν το μωρό έβαλε τα κλάματα, το σκυλάκι έτρεξε στο πλάι του - Δείτε τι έκανε για να το σταματήσει

Θα "λιώσετε"

26 Ιουλίου 2020 12:30
Όταν το μωρό έβαλε τα κλάματα, το σκυλάκι έτρεξε στο πλάι του - Δείτε τι έκανε για να το σταματήσει

Αυτό το μωρό όταν άρχισε να κλαίει, το μικρό σκυλάκι τους έτρεξε δίπλα του. Μόλις δείτε τι έκανε για να το ηρεμήσει, θα "λιώσετε".

Τα μωρά είναι σαν πολύτιμα αγγελούδια όταν είναι ευτυχισμένα και χαμογελαστά, αλλά όταν γκρινιάζουν, είναι πεινασμένα, ή έχουν ανάγκη από έναν υπνάκο, αρχίζουν το κλάμα και τα ουρλιαχτά. Ο κάθε γονιός έχει το αγαπημένο του κόλπο για να ηρεμήσει το μωρό του που κλαίει.

Το πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο γύρω γύρω μέχρι να αποκοιμηθεί ή του αποσπά την προσοχή του με πλαστικά παιχνίδια. Αυτή η οικογένεια στην Ιαπωνία, όμως, ανακάλυψε ότι έχει την τέλεια λύση για το μωρό τους…το κατοικίδιό τους! Ένα σκυλάκι μαλτίζ που το ηρεμεί, όπως έκανε και ένα άλλο σκυλάκι σε μια γάτα, αφού το μητρικό ένστικτο κυριαρχεί.

Δείτε το κόλπο τους!

Τη στιγμή που το μικροσκοπικό κουτάβι αρχίζει το κλάμα μαζί του, το μωρό φαίνεται να ξεχνά τα δικά του προβλήματα. Τι έξυπνο σκυλάκι!

Αυτός ο σκύλος βούτηξε έντρομος στα παγωμένα νερά - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Αυτός είναι ο Στορμ. Το σκυλάκι ήρωας που πήδηξε κατευθείαν στο νερό προσπαθώντας να σώσει ένα ζώο που πνιγόταν. Καθώς το πλησίαζε, είδε ότι ήταν ένα τραυματισμένο ελαφάκι. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκύλος συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ ένα σκυλάκι που έμεινε κοντά στην έγκυο φίλη του.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Μαίκ, ο ιδιοκτήτης του Στορμ, είχε πάει μια βόλτα με τους σκύλους του. Ο Μάικ με το που είδε τον σκύλο του να λαμβάνει δράση αποφάσισε να απαθανατίσει την μοναδική στιγμή τραβώντας την βίντεο. Βλέπουμε τον μικρο Στορμ να τραβάει το ελαφάκι με το στόμα του όπως θα έκανε σε ένα κουτάβι.

Ακόμα και όταν το έβγαλε έξω, ο σκύλος έμεινε δίπλα στο ελαφάκι και το έγλειφε για να το ζεστάνει. Ο Μάικ και ο Στορμ έμειναν εκεί μέχρι που έφτασαν οι αντιπρόσωποι του καταφύγιου Strong Island.

Το ελαφάκι ήταν όπως θα ήταν και το λογικό πολύ ανήσυχο. Οι διασώστες που είχαν καταφθάσει δυσκολεύτηκαν να το βγάλουν την δεύτερη φορά που πήδηξε στο νερό και άρχισε να ξανά πνίγεται. Παρόλα αυτά όμως σώθηκε χάρις τον Φράνκι που μπήκε μέσα για να το σώσει. Το ελαφάκι πλέον είναι ασφαλές και έχει σωθεί χάρις τις προσπάθειες του ηρωικού Στορμ αλλά και των διασωστών που κατέφθασαν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share