Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτό το σκυλάκι έμεινε κοντά στην έγκυο φίλη του μέχρι να φτάσει η βοήθεια

Ραγίζει καρδιές!

20 Ιουλίου 2020 13:14
Αυτό το σκυλάκι έμεινε κοντά στην έγκυο φίλη του μέχρι να φτάσει η βοήθεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε γενικές γραμμές η αδιαφορία, η οποία δυστυχώς κατοικεί σε μεγάλο βαθμό στην ανθρώπινη ψυχή, εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνοι που αισθάνονται το καθήκον να σταματήσουν και να ελέγξουν την κατάσταση όταν βλέπουν ένα ζώο να υποφέρει.

Ένας Γερμανός βοσκός που ονομάζεται Marley πεθαίνει στην άκρη του δρόμου και ένας άλλος μικρός κοκκινομάλλης ο Murphy στέκεται δίπλα της. Η Marley τραυματίστηκε και αναπνέει δύσκολα, χωρίς καμία πιθανότητα να μπορεί να σηκωθεί. Ο μικρός Μέρφι ήταν στο πλευρό της και αρνήθηκε να φύγει μέχρι να έρθει βοήθεια. Ευτυχώς, κάποιος που κατάλαβε το τι συνέβαινε επενέβη αμέσως.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 16χρονος τυφλός, κωφός, ηλικιωμένος σκύλος βρέθηκε σε καλή υγεία: 28 ώρες πριν είχε ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη

Η Faith Easdale, μια εθελοντική ένωση, ενημέρωσε ότι όταν έφτασε εκεί, βρήκε ένα σκυλί “που υποφέρει πολύ, αναπνέοντας δύσκολα” – εκείνη τη στιγμή, δεν ήξερε αν η Marley θα επιβίωνε ή όχι. Ο τετράποδος φίλος της Murphy αρνήθηκε να κινηθεί, ενώ η Easdale και ένας άλλος εθελοντής προσπάθησαν να σηκώσουν τη Marley για να την μεταφέρουν με το αυτοκίνητο.

Μόλις την έβαλαν στο αυτοκίνητο, ο Murphy ξάπλωσε στην κοιλιά της φίλης της Marley στο πίσω κάθισμα και για μια στιγμή φαινόταν ότι τα δύο σκυλιά καταλάβαιναν ότι είχαν ξεπεράσει μια δύσκολη κατάσταση. Εν ολίγοις, το χειρότερο τελείωσε. Η Easdale πήγε αμέσως τα σκυλιά σε μια κλινική, όπου έλαβαν την απαραίτητη θεραπεία. Στη Marley έβγαλαν μια ακτινογραφία όπου έδειξε πολλά σπασμένα οστά, αλλά υπήρχε και μια μεγάλη έκπληξη: ο σκύλος ήταν έγκυος με 11 κουτάβια!

Ο Murphy παρέμεινε μαζί της όλη την ώρα, αλλά αφού συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος ήταν σε καλά χέρια, άρχισε να δείχνει σημάδια ανυπομονησίας: ήθελε να βγει, να τρέξει και να παίξει. Έτσι, οι εθελοντές προσπάθησαν να βρουν μια νέα οικογένεια γι ‘αυτόν.

Όσο για την Marley, κατάφερε να γεννήσει τα 11 κουτάβια της – τα οποία είναι όλα υγιή – και παρόλο που εξακολουθεί να υποφέρει πολύ από τους τραυματισμούς της, αποδείχθηκε ότι είναι μια στοργική μητέρα.

Η Marley χρειάστηκε δύο χρόνια για να ανακάμψει πλήρως, αλλά χάρη στη βοήθεια της μητέρας της και της φροντίδας του κτηνιάτρου, σήμερα είναι χαρούμενη σαν να μην είχε σπάσει ποτέ ούτε ένα κόκκαλο. Τα κουτάβια τους μεγαλώνουν και έχουν εξαιρετική υγεία.

“Η Marley είναι γλυκιά και όμορφη, όπως την πρώτη μέρα που τη διασώσαμε και την φέραμε στο σπίτι μας”, δήλωσε ο Easdale.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share