Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποφάσισε να κάνει μπάνιο στα 3 γατάκια του - Αυτό που διαπίστωσε μόλις τα έβαλε στο νερό τον έκανε να τα «χάσει» (Video)

Έπαθε σοκ

15 Ιουλίου 2020 13:10
Αποφάσισε να κάνει μπάνιο στα 3 γατάκια του - Αυτό που διαπίστωσε μόλις τα έβαλε στο νερό τον έκανε να τα «χάσει» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Είναι γνωστό ότι οι γάτες μισούν το νερό. Αλλά όπως και σε όλα στη ζωή, υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις στον κανόνα. Επίσης, δείτε εδώ την γάτα-τερματοφύλακαγια την οποία μιλούν όλοι στα social media τα τελευταία 24ωρα.

Τα παρακάτω αξιαγάπητα γατάκια λατρεύουν να κάνουν μπάνιο και να παίζουν με το νερό! Δείτε το βίντεο:

Bathtime, anyone? ;) Check out these reasons to bathe your cat: www.jgalaxy.us/1EBaCcf

Posted by Jackson Galaxy on Thursday, March 19, 2015

Ο φίλος της γάτας πέθανε από καρκίνο - Αυτό που του έκανε θα σας κάνει να δακρύσετε

Ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές είναι το παρακάτω με την γάτα,που καταλαβαίνει ότι ο καλύτερος της φίλος έχει πεθάνει. Αυτό που κάνει θα σας συγκινήσει.

Όταν ο φίλος αυτής της γάτας πέθανε από καρκίνο, οι ιδιοκτήτες του την άφησαν να τον αποχαιρετήσει και το σπαρακτικό βίντεο θα σας ραγίσει την καρδιά. Οι γάτες αγαπάνε πραγματικά και το βίντεο αυτό το αποδεικνύει σε όποιον πιστεύει κάτι διαφορετικό, όπως και αυτό με μια γάτα που δακρύζει.

Ο θάνατος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και το να αποχαιρετήσεις είναι σημαντικό στο να μπορέσει να προχωρήσεις.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Ένας γιγάντιος σκύλος επιτίθεται σε μικρό γατάκι - Αυτό που έκανε στη συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Αυτός ο τεραστίων διαστάσεων σκύλος επιτέθηκε σε ένα μικρό γατάκι στο δρόμο. Τότε εκείνο αντέδρασε με τον πιο μη αναμενόμενο τρόπο...

Ποτέ να μην υποτιμήσετε μία γάτα που θέλει να προστατεύσει τα μικρά της. Μάλιστα έχουμε δει και γάτα να προστατεύει μέχρι και άνθρωπο από επίθεση σκύλου, και έχουμε μείνει άναυδοι.

Ένας άνδρας στην Ταϊλάνδη έχει βγάλει βόλτα τον τεράστιο σκύλο του, όταν είδαν ένα μικρό γατάκι με την μαμά του. Το σκυλί το έχει σε λουράκι και το αφήνει για λίγο να πάει προς το μέρος τους για να παίξουν. Όμως δεν συνέβη αυτό περίμενε.

Αυτό το σκυλί είναι τουλάχιστον δέκα φορές το μέγεθος από το γατάκι, οπότε δεν είμαι βέβαιος τι σκεφτόταν. Προφανώς και η μάνα γάτα έκανε την ίδια σκέψη. Κυριολεκτικά ήταν έτοιμη να πετάξει για να προστατεύσει το μωρό της. Σύμφωνα με το βίντεο ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε ότι ο σκύλος του θα γινόταν επιθετικός, γι’αυτό και στην αρχή γέλασε γιατί το θεώρησε πολύ γλυκό να παίξουν μεταξύ τους.

Είτε το σκυλί απλά ήθελε να παίξει ή αν θα μπορούσε να έχει βλάψει το γατάκι, είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το προστατευτικό ένστικτο της γάτας όμως ξύπνησε, όταν του έδωσε να καταλάβει ότι το μωρό της δεν ήταν διαθέσιμο για το κάνει οτιδήποτε ο σκύλος.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share