Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

23 μηνών αγοράκι έφυγε από το κρεβάτι: Αυτό που το κατέγραψε η κάμερα να κάνει με τον σκύλο δεν το χωράει νους

Έμειναν με το στόμα ανοικτό!

15 Ιουλίου 2020 09:19
23 μηνών αγοράκι έφυγε από το κρεβάτι: Αυτό που το κατέγραψε η κάμερα να κάνει με τον σκύλο δεν το χωράει νους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το στόμα ανοικτό έμεινε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει μέσω κάμερας τον τρόπο που ο γιος της, ηλικίας 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Έτσι η γυναίκα έβαλε μία κάμερα στο δωμάτιο του μικρού παιδιού και ξεκίνησε να γράφει το βίντεο. Την επόμενη μέρα, είδε όλη την… διαδικασία και ανέβασε τα πλάνα στα social media, με αποτέλεσμα άμεσα να γίνει viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για την Πέιτζ Κνούντστον από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών η και τοποθέτησε την κάμερα και ακολούθησε τις ίδιες κινήσεις που κάνει κάθε βράδυ και έβαλε τον Φιν στο κρεβάτι του.

Μια ιστορία που μας θύμισε και την αντίστοιχη: Σκύλος πήγε να μυρίσει το μωρό και του «τραβά μια κούφια»...

Δείτε το απίστευτο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκύλος πλησιάζει απειλητικά το μωρό! Δευτερόλεπτα μετά δεν θα πιστεύεις στα... αυτιά σου!

Το μωράκι κάτι προσπαθεί να πει στο σκύλο, εκείνος κάτι επιδιώκει να του απαντήσει και μεταξύ τους κάνουν το διάλογο που διαλύει -κυριολεκτικά- κάθε ρεκόρ θέασης στο διαδίκτυο.

Παρακολουθώντας το βίντεο θα συμφωνήσετε πως είναι απλά, ό,τι πιο γλυκό έχετε δει τον τελευταίο καιρό! Άλλωστε εδώ στο Athensmagazine.gr σας έχουμε παρουσιάσει συχνά την εξαιρετική σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σε έναν μωρό και έναν σκύλο... Δείτε το παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Μωρό και σκύλος παίζουν ένα τρομερό παιχνίδι. Μόλις δείτε το βίντεο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Ένα μωρό μαζί με τον φίλο σκύλο του, "τρελαίνουν" το διαδίκτυο και γίνονται viral, όταν ξεκινούν ένα τρομερό... παιχνίδι.

Μετά τον σκύλο που ξάπλωσε δίπλα στο μωρό για έναν απίστευτο λόγο, γνωρίσαμε τον Τσάρλι, ένα μωρό που μάγεψε τους πάντες μαζί με το σκυλί του.

Ο 18 μηνών Τσάρλι και ο αγαπημένος του φίλος, έπαιξαν με ένα κουτάβι... ρομπότ. Όπως θα δείτε και παρακάτω πρόκειται για το τρίπτυχο της χαριτομενιάς!

Δείτε τον 18 μηνών Τσάρλι και το κουτάβι του την Λόλα να παίζουν, με ένα ρομπότ μωρό,στο Portsmouth. Το χαριτωμένο κουτάβι δύσκολα κρύβει την χαρά του, καθώς γαβγίζει και πηδάει πίσω από τον Τσάρλι κάθε φορά που το ρομπότ περπατάει.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share