Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

65χρονος άνδρας χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες

Ο χορός από άλλη εποχή

11 Ιουλίου 2020 15:13
65χρονος άνδρας χορεύει ζεϊμπέκικο και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κύριος της φωτογραφίας χορεύει, ίσως το καλύτερο ζεϊμπέκικο που είχαμε δει μέχρι σήμερα. Μάλιστα, στο βίντεο τον αποκαλούν... μάγκα.

Όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω, το ζεϊμπέκικο που χορεύει, είναι βγαλμένο από άλλη εποχή, όπως αυτό που είδαμε στην ταινία "Μια κυρία στα μπουζούκια" -δείτε το εδώ-. Ο κύριος, χορεύει μερακλίδικα, ενώ μάλιστα φαίνεται να το διασκεδάζει.

Δείτε κι εσείς αυτό τον άντρα να χορεύει στο βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο που έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Μας κάνουν περήφανους

Θραύση στο διαδίκτυο έχει κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία εκπληκτική χορογραφία ζεϊμπέκικου από μία ομάδα χορευτών.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία. Ακόμα μια χορευτική ομάδα που μας εξέπληξε, μετά από αυτή εδώ σε ένα γλέντι, στην οποία συμμετείχαν και γυναίκες!

Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του!

Το ανεβαστικό ζεϊμπέκικο της πεθεράς σε γάμο - "Έβαλε τα γυαλιά" στον γαμπρό

Σε ένα γάμο έχουμε δει γαμπρούς και κουμπάρους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε ότι και μια πεθερά μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά.

Η πεθερά φαίνεται να γιορτάζει τον γάμο του παιδιού της, και το αποδεικνύει με ένα ανεβαστικό ζεϊμπέκικο που έκανε τους πάντες να την χειροκροτήσουν.

Οι γυναίκες μπορούν να φανούν αντάξιες και να χορέψουν ζεϊμπέκικο με το ίδιο πάθος, όπως μας απέδειξε και αυτή εδώ η κοπέλα. Δείτε την πεθερά να χορεύει και θα μείνετε άφωνοι:

47χρονος παπάς χορεύει τρομερό ζεϊμπέκικο και "γράφει" ιστορία

Ο παπάς που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, άφησε για λίγο τα καθήκοντά του και χόρεψε ζεϊμπέκικο, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Μάλιστα, εκτός από το χορό, τραγούδησε και live.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος ιερέας, φαίνεται στο βίντεο να δίνει τη ψυχή του, ξετυλίγοντας το ταλέντο του και στο χορό αλλά και στο τραγούδι, ενώ όπως είναι λογικό καταχειροκροτήθηκε.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στη Μύκονο σε ένα γλέντι, όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστεί όπως επιθυμεί. Έχουμε ξαναδεί άλλωστε παπάδες σε τρελά κέφια να χορεύουν μέχρι και τσιφτετέλι. Απολαύστε τον 47χρονο στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share