Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το τσιφτετέλι του παπά που θα σας κάνει να "δακρύσετε" - Έδωσε ρέστα

Θα κλάψετε από τα γέλια

19 Ιουνίου 2020 14:44
Το τσιφτετέλι του παπά που θα σας κάνει να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει ποτέ παπά να χορεύει παθιασμένα τσιφτετέλι; Και όμως έχει γίνει! Βρήκαμε το βίντεο και σας το παρουσιάζουμε.

Έχουμε δει παπάδες να χορεύουν ζεϊμπέκικο, αλλά τσιφτετέλι δεν είχαμε δει μέχρι και σήμερα. Δίνει την ψυχή του και χορεύει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τσιφτετέλια. Σίγουρα θα θέλατε να είναι ο παπάς που θα σας παντρέψει σωστά;

Δείτε το τρελό του τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

Το αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι πανέμορφης ηθοποιού που άναψε "φωτιές"

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η πανέμορφη ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Η γοητευτική ηθοποιός σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Σταύρος Σιόλας" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που η ηθοποιός ανάβει "φωτιές", δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο στούντιο.

Δείτε το μοναδικό χορό της τραγουδίστριας:

Το τσιφτετέλι "κόλαση" πασίγνωστου μοντέλου που "αρρώστησε" τους πάντες!

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν".

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Πανταζής και ερμήνευε το τραγούδι "δεν έχω παλάτια και λεφτά" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share