Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το ιπτάμενο τσάμικο 72χρονου λεβέντη παπά που γκρέμισε το διαδίκτυο!

Έβαλε τα "γυαλιά" σε όλους!

12 Φεβρουαρίου 2020 08:42
Το ιπτάμενο τσάμικο 72χρονου λεβέντη παπά που γκρέμισε το διαδίκτυο!

Αυτός ο παπάς χόρεψε το πιο λεβέντικο τσάμικο στην ιστορία και παραδίδει μαθήματα στους νέους για το πώς χορεύετε σωστά. Μας εκπλήσσει με την ηλικία και την ζωντάνια του. Απολαύστε τον!

Υπάρχουν κάτι κληρικοί, “παπάδες” κατά το λαϊκότερο, που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, γεμάτο “θεωρίες”, ενίοτε ανασφάλειες, σύνδρομα, μιζέρια, καθωσπρεπισμό, δασκαλίστικη διάθεση, πολύ κατάκριση (υπό τον μανδύα της “πατρικής συμβουλής”) και γεμάτοι υποκρισία…

Υπάρχουν και άλλοι παπάδες που είναι “λεβεντοπαπάδες”, που δεν θεωρούν ότι όλα στη ζωή είναι επίπεδα, δεν διστάζουν να ρίξουν και ένα… τσάμικο ή μια ζεμπεκιά, όπως αυτός ο παπάς, να γελάσουν, να φερθούν – δηλαδή – ως φυσιολογικοί άνθρωποι.

Από τη μία οι μίζεροι και οι δυστυχισμένοι (άρα και αποτυχημένοι στην αποστολή τους), χωρίς να μπορούν να ταυτιστούν με την εποχή τους, παραμένουν σε πρακτικές και… μυαλά σκοταδισμού και από την άλλη οι πρόσχαροι και χαμογελαστοί κληρικοί, που τους βλέπεις όλος ο κόσμος να τους εκτιμά και να βοηθά στο έργο τους…

Οι πρώτοι είναι επικίνδυνοι γιατί παίρνουν στον λαιμό τους ανυποψίαστους ανθρώπους που επέλεξαν να εναποθέσουν μέρος της ζωής τους στην “πνευματική” τους καθοδήγηση. Οι άλλοι, αν μη τι άλλο, δεν θα κάνουν κακό σε όσους τους προσεγγίσουν.

Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις ένα βίντεο που ο 72χρονος παπα-Γιώργης από τα Γιάννενα “πετάει” χορεύοντας Τσάμικο. Να ζήσεις παπά μου!

Δείτε τον στο βίντεο!

Το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς: Ο χορός με τα 78.700 views!

Ψάχνοντας στο Youtube, ανακαλύψαμε το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς! Αυτό το βίντεο έχει "τρελάνει" τους πάντες.

Πάμε πίσω στο παρελθόν και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας" στην ΕΡΤ. Είναι ένα ακόμη ζεϊμπέκικο από την εκπομπή του παρουσιαστή που μας έχει καθηλώσει, όπως ήταν κι αυτό του γνωστού ηθοποιού.

Στο παρακάτω βίντεο, θα ακούσετε την Σοφία Παπάζογλου να ερμηνεύει με την εξαιρετική φωνή της "Το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς", το οποίο και χόρεψε ένας χορευτής.

Δείτε το:

Το ερωτικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας! Γκρέμισε το διαδίκτυο!

Αυτή η Ελληνίδα τραγουδίστρια γκρέμισε το διαδίκτυο με το ζεϊμπέκικο της και δεν είναι άλλη από την Πάολα!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του ετοίμασαν ένα μελωδικό αφιέρωμα με την Πάολα και την παρέα της.

Μαζί της οι φίλοι της, Στέλιος Ρόκκος, Ευρυδίκη, Νίκος Βουρλιώτης και Δήμος Αναστασιάδης ερμηνεύουν τις δικές τους επιτυχίες και γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

Αυτό το αφιέρωμα κρύβει ιδιαίτερες στιγμές αλλά και εκπλήξεις. Ο γνωστός συνθέτης Τάκης Σούκας συμπράττει με την Πάολα σε διαχρονικά τραγούδια ενώ η Γιώτα Γιάννα τραγουδά με την ερμηνεύτρια παίζοντας φυσαρμόνικα. διαβάστε παρακάτω...

Επίσης η μεσόφωνος Ίνες Ζήκου χαρίζει συγκίνηση με τη φωνή της. Από τη βραδιά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της Πάολα, όπως ο Γιώργος Λιάνης, ο Άγγελος Πυριόχος, ο Τόνυ Δημητρίου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Ερρίκος Πετιλόν, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, η Σόφη Πασχάλη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Εύα Λάσκαρη, η Βάλια Κακούτη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με όλο το αφιέρωμα και το ζεϊμπέκικό της παρακάτω:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share