Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αδέσποτος σκύλος αφήνει το φαγητό και αγκαλιάζει τη γυναίκα - Ο λόγος ραγίζει καρδιές

Το βίντεο θα σας αφήσει άφωνους!

6 Ιουλίου 2020 09:11
Αδέσποτος σκύλος αφήνει το φαγητό και αγκαλιάζει τη γυναίκα - Ο λόγος ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά την ανατριχιαστική ιστορία με τον σκύλο και το γάμο, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία, η οποία προσφέρει χιλιάδες χαμόγελα, καθώς ένα σκυλάκι "έπεσε" επιτέλους στα καλά χέρια μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, δεν είναι εύκολο να δεσμευτείς και να σώσεις εκατοντάδες ζωές εγκαταλελειμμένων ζώων, αλλά ο ρόλος που διαδραματίζουν οι προστάτες καλής διαβίωσης των ζώων είναι υψίστης σημασίας. Οι περισσότεροι προστάτες ενεργούν ανεξάρτητα, βασισμένοι μόνο στην προσωπική βούληση και με τη βοήθεια ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν οικονομικά ή με δωρεές τροφίμων και προμηθειών.

Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή να σώσουν ζωές ζώων και συχνά, χωρίς τη βοήθεια της κοινωνίας, γίνεται αδύνατη.

Ωστόσο, στο έργο που ανέπτυξαν οι εθελοντές υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να αγοράσουν με χρήματα, που είναι η αντίδραση των ζώων στην αναγνώριση ενός χεριού που είναι πρόθυμο να τους βοηθήσει.

Όντα του φωτός όπως είναι, ξέρουν επίσης πώς να ανταποδώσουν, όπως και αυτός ο σκύλος που, όταν είδε έναν εθελοντή για πρώτη φορά στη ζωή του, την αγκάλιασε αμέσως.

Ο σκύλος ζούσε μόνος του στους δρόμους του Σάο Πάολο και βοηθήθηκε από εθελοντές και ιδρυτές της ΜΚΟ Petfeliz, ο οποίος μαγνητοσκόπησε τη διάσωση. Το ζώο αρνήθηκε το φαγητό που του προσφέρθηκε, πήγε προς την εθελόντρια Μάρτα και με μια εκπληκτική χειρονομία, την αγκάλιασε. Παρόλο που ήταν πολύ λεπτός, αυτό που ήθελε περισσότερο ήταν ένα χάδι, για να νιώθει ασφαλής και αγαπημένος. Το βίντεο είναι πραγματικά πολύ συναισθηματικό, καθώς δείχνει την πραγματική ανάγκη των ζώων, τα οποία πρέπει να αγαπάμε.

Η ΜΚΟ Petfeliz βοήθησε περισσότερα από 3.000 ζώα να σωθούν και να υιοθετηθούν, στα 30 χρόνια ιστορίας του οργανισμού που ιδρύθηκε από το ζευγάρι Marta και Mauro, που μοιράζονται τις ιστορίες διάσωσης στα κοινωνικά τους δίκτυα. Μετά τη διάσωση, τη σίτιση και τη φροντίδα, ο σκύλος Goofy μεταφέρθηκε σε ένα προσωρινό σπίτι και ελπίζουμε, ότι βρήκε μια πραγματική οικογένεια για να επιστρέψει όλη την αγάπη που είναι διατεθειμένη να μοιραστεί!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share