Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νύφη ξέσπασε σε δάκρυα την ημέρα του γάμου της όταν ο σκύλο της...Θα σας ανατριχιάσει

Θα δακρύσετε

4 Ιουλίου 2020 07:09
Νύφη ξέσπασε σε δάκρυα την ημέρα του γάμου της όταν ο σκύλο της...Θα σας ανατριχιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η νύφη ξέσπασε σε κλάματα την ημέρα του γάμου της, λόγω του σκύλου της. Η ιστορία τους θα σας κάνει δακρύσετε.

Τα σκυλιά γίνονται αναμφισβήτητα ένα μέρος της οικογένειάς μας από τη στιγμή που θα μπουν στα σπίτια μας. Είναι κάτι περισσότερο από «κατοικίδια ζώα», είναι οι φίλοι μας, οι κολλητοί μας, και η σιωπηλή υποστήριξη μας. Ακόμα μπορούν να δημιουργήσουν στενούς δεσμούς με τους ανθρώπους, αλλά και με άλλα ζώα, όπως έκανε αυτός εδώ ο σκύλος με ένα δελφίνι.

Αυτά τα τετράποδα είναι τα πιο αξιαγάπητα πλάσματα που συναντήσαμε ποτέ. Μερικές φορές τα αγαπάμε περισσότερο κι από κάποιους που έχουν δύο πόδια.

Και όλα αυτά σημαίνουν ότι, όταν έρθει η ώρα να πούμε αντίο στα αγαπημένα μας κουτάβια, είναι εξίσου δύσκολο, όπως όταν λέμε αντίο σε ένα από τα «ανθρώπινα» μέλη της οικογένειας μας.

“Έπρεπε να αποχαιρετήσω το σκυλί μου, τον Ράμπι, εξαιτίας όλων των ιατρικών θεμάτων του, και να τον απαλλάξω από το κλάμα και τον πόνο του. Αυτή ήταν μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής μου.”

Αλλά, στο τέλος, είναι πάντα καλύτερο να βλέπεις τους αγαπημένους σου να μην πονάνε πια, και να ελπίζεις ότι θα είναι ήρεμοι και χαρούμενοι σε μια άλλη ζωή.

Η αναπόληση των ωραίων στιγμών μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε χειρότερα. Για την Κέλι Ο Κόνελ αυτές οι αναμνήσεις θα διαρκέσουν για πάντα με αυτή την καταπληκτική φωτογραφία, που τραβήχτηκε την ημέρα του γάμου της, 8 μέρες πριν το μεγάλο ταξίδι του Τσάρλι Μπέαρ.

Είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο στα 15 του χρόνια, και η Ο Κόνελ ήξερε ότι θα χάσει κάποια μέρα τον “άνθρωπό της,” όπως εκείνη τον αποκαλούσε.

Η Ο Κόνελ έβαλε την αδελφή της, και κουμπάρα της, Κέιτι Λόιντ να φέρει το σκυλί στο μυστήριο του γάμου. Τα συναισθήματα τους είναι χαραγμένα στις φωτογραφίες. Παρόλο που ήταν μια γλυκόπικρη στιγμή, πιστεύουμε ότι η Ο Κόνελ ήθελε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή μαζί της ο αγαπημένος της σκύλος.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share