Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Έχανε τον σκύλο του κάθε πρωί για ώρες - Μόλις τον βρήκε στην θάλασσα κατάλαβε το μυστικό που έκρυβε

Δείτε τι κάνει εκεί

3 Ιουλίου 2020 08:53
Έχανε τον σκύλο του κάθε πρωί για ώρες - Μόλις τον βρήκε στην θάλασσα κατάλαβε το μυστικό που έκρυβε

Ο άνδρας στην ιστορία παρακάτω έχανε για ώρες τον σκύλο του κάθε πρωί, και δεν είχε ιδέα που πήγαινε. Μια μέρα ανακάλυψε το μυστικό του.

Όλοι, είμαστε συνηθισμένοι στο ρητό «ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση αυτού του αξιολάτρευτου κουταβιού από το νησί Tory της Ιρλανδίας! Αντί να βρίσκεται με τον ανθρώπινο ιδιοκτήτη του, όπως αυτός εδώ που έχει μάθει μέχρι και την δουλειά του αφεντικού του, ο Μπεν επιλέγει να περνάει τις μέρες του με ένα διαφορετικό είδος θηλαστικού.

Κάθε μέρα, ο Μπεν βουτάει στον ψυχρό ωκεανό και κολυμπάει πολλά μέτρα, ανάμεσα στα κύματα! Στη συνέχεια, ένα κεφάλι εμφανίζεται δίπλα στο Μπεν. Είναι ο Ντάγκι, ο καλύτερός του φίλος που τυχαίνει να είναι ένα δελφίνι!

Η φιλία τους μπορεί να φαίνεται περίεργη σε μερικούς, αλλά δεν τους νοιάζει – στην πραγματικότητα, ο ιδιοκτήτης του Μπεν, Πατ Ντούχαν, είπε ότι ο Ben και ο θαλάσσιος φίλος του περνάνε τις καλύτερες στιγμές όταν είναι μαζί. Είπε ότι κολυμπάνε τριγύρω και το δελφίνι ακολουθεί τον Ben στην κατεύθυνση που πηγαίνει.

Κάθε φορά που ο Μπεν πηδάει στον ωκεανό, το κεφάλι του Ντάγκι εμφανίζεται ακριβώς δίπλα του. Είναι σαφές ότι δεν πηγαίνει πουθενά!

Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις ένα σκυλί και ένα θαλάσσιο πλάσμα να κάνουν παρέα! Μάθετε περισσότερα για την αξιολάτρευτη φιλία τους στο παρακάτω βίντεο.

Αυτό το κουτάβι έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο - Δεν έχετε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο

Ένα κουτάβι Dachshund έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο χάρη στην υπέροχη μοναδική του εμφάνιση, με μαύρο και άσπρο μοτίβο στο σώμα του, που τον κάνει να μοιάζει με μίνι Δαλματίας ή ακόμα και με αγελάδα. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Ο Moo- που ζει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, με την Βικτόρια Χόφμαν- μπορεί να είναι μόλις επτά μηνών, αλλά έχει ήδη περισσότερους από 13.000 ακόλουθους στο Instagram. Έχει κλέψει καρδιές, όπως και αυτός εδώ ο μικρός σκύλος που κοιμάται μόνο ανάσκελα.

Η παρδαλή του γούνα - που συμβαίνει όταν ένα ζώο έχει λευκές κηλίδες σε χρωματισμένο φόντο - καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από το μαύρο του πρόσωπο, ο σκύλος μοιάζει περισσότερο με Δαλματίας παρά με ένα μικροσκοπικό Dachshund.

Η Βικτώρια, 24 ετών, είπε ότι πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι ο φοράει κάποια ρούχα, αλλά ορκίζεται ότι είναι φυσικό. Είπε για το κατοικίδιο ζώο της: «Είναι ένας μοναδικός επειδή έχει μεγάλες μαύρες κηλίδες στο άσπρο "παλτό" του, και έχει επίσης μαύρο κεφαλάκι."Έτσι, φαίνεται ότι το σώμα του δεν ταιριάζει με το κεφάλι του."

"Μας σταματάμε στο δρόμο, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από αυτόν ή να ρωτήσουν γι 'αυτόν. Είναι πραγματικά ένα τόσο ιδιαίτερο μικρό κουτάβι. Είναι το μικρό μας αστέρι."

Η Βικτώρια, η οποία εργάζεται για μια εταιρεία ομορφιάς και περιποίησης δέρματος, είπε ότι δεν είναι μόνο η γούνα του Moo που είναι ξεχωριστή, προσθέτοντας ότι έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα που του ταιριάζει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share