Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Μικρό λιοντάρι προσπαθεί να πουλήσει αγριάδα αλλά...Θα "μείνετε" με την συνέχεια

Μάταια προσπαθεί

28 Ιουνίου 2020 19:35
Μικρό λιοντάρι προσπαθεί να πουλήσει αγριάδα αλλά...Θα
Από Δανάη Πάλμου

Αυτό το μικρό λιονταράκι στο παρακάτω βίντεο να προσπαθεί να βρυχηθεί σαν ένα μεγάλο, ενήλικο αρπακτικό και να πουλήσει αγριάδα.

Με τον πιο χαριτωμένο τρόπο, το μικρό λιοντάρι αφήνει τις πιο μεγαλοπρεπείς… τσιρίδες. Στην προσπάθειά του να σπείρει τον τρόμο, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας κάνει να "λιώσουμε". Ακόμα ένα βίντεο που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε μετά από αυτό με το λιοντάρι που φροντίζει ένα μωρό ελάφι σαν δικό του παιδί.

Κάποια ημέρα ο βρυχηθμός του ίσως να κυριαρχήσει τον κόσμο. Για τώρα, καλύτερα να βασιστεί στο πόσο χαριτωμένο είναι.

Λιοντάρι προσπαθεί να ανοίξει πόρτα αυτοκινήτου - Η συνέχεια; Ανατριχιαστική

Σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει με τα δόντια του την πόρτα ενός αυτοκινήτου.
Το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα πάρκο σαφάρι στην Νότια Αφρική, από τους επιβάτες του μπροστινού αυτοκινήτου.

Δύο λιοντάρια περπατούσαν στη μέση του δρόμου, όταν το ένα έδειξε ενδιαφέρον για το αμάξι με τους κίτρινους καθρέφτες. Ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του αυτοκινήτου φαίνεται πως αρχικά σταμάτησαν για να δουν τι θα κάνει το λιοντάρι.

«Μπορούσες να ακούσεις το χερούλι να ανοίγει και να κλείνει. Ήταν σαν να το είχε κάνει πολλές φορές», αναφέρει η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε μια ανάλογη ιστορία: Στο κλουβί ενός λιονταριού βρέθηκε μια μπάλα - Όταν μια φύλακας πλησίασε για να την πάρει...

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Επική μάχη λιονταριών για τα μάτια μιας... λέαινας

Τα λιοντάρια είναι οι βασιλιάδες του ζωικού βασιλείου και όπως είναι αναμενόμενο θέλουν να επιβάλλονται στους πάντες με αποτέλεσμα οι μάχες τους να είναι επικές, δείτε εδώ την επική μάχη ενός λιονταριού με μια λεοπάρδαλη. Ωστόσο, τα λιοντάρια δεν μάχονται πάντα για να διεκδικήσουν μόνο την τροφή τους αλλά και για να κερδίσουν ένα... θηλυκό.

Για τα μάτια μιας λέαινας λοιπόν ξεκίνησε η τιτανομαχία που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο καθώς στην προσπάθεια του ενός λιονταριού να προστατεύσει την λέαινα και τα μικρά της και να ηγηθεί της αγέλης μάλλον το παράκανε. Γεγονός που ενόχλησε ένα άλλο αρσενικό λιοντάρι που θέλησε να διεκδικήσει τη θέση του.

Το ακόλουθο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ανατριχίλα. Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στο βίντεο δεν είναι τόσο η μάχη όσο η απάθεια της λέαινας που για χατήρι της "σφάζονται" κι εκείνη απλά παρακολουθεί.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share