Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

98χρονη γιαγιά χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο στο γάμο της εγγονής της (Video)

Συγκλονιστική

6 Ιουνίου 2020 12:32
98χρονη γιαγιά χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο στο γάμο της εγγονής της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το καλύτερο ζεϊμπέκικο χόρεψε μια 98χρονη γιαγιά στο γάμο της εγγονή της. Παράλληλα, ίσως αυτό που θα δείτε στο βίντεο είναι το κορυφαίο και πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει τις 5 εκατομμύρια προβολές.

Ο λόγος για τη γιαγιά Δήμητρα, που παρά τα 98 της χρόνια (!) σηκώνεται στον γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο και χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και μάλιστα τη «Ρόζα» του Μητροπάνου.

Μάλιστα, η γιαγιάκα, όπως φαίνεται από 1.20 λεπτό του βίντεο συνεχίζει το ζεϊμπέκικο μόνη της, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των δικών της και των καλεσμένων του γάμου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την αξιολάτρευτη γιαγιά, ειδικά από το 1.20 και έπειτα:

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017

Το βαρύ ζεϊμπέκικο Έλληνα τραγουδιστή με 2.000.000 προβολές μέσα σε 5 ημέρες! (video)

Εδώ στο Athensmagazine.gr είστε λάτρεις των... ζεϊμπέκικων και το έχετε αποδείξει μέσα από τα... cliks σας, όπως και σε εκείνο με το ιστορικό χορό Έλληνα Πρωταθλητή!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην σας παρουσιάσουμε το νούμερο ένα ζεϊμπέκικο στο ελληνικό ίντερνετ τις τελευταίες 5 μέρες!

Συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου στην επίσημη σελίδα του στο Youtube ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε το νέο του τραγούδι "Αθήνα" και έγινε αμέσως viral! Μάλιστα μέσα σε ελάχιστες ημέρες έχει σημειώσει πάνω από 2.000.000 views με τον αγαπημένο τραγουδιστή εκτός από την φωνή του να μας δείχνει και το ταλέντο του στον χορό!

Δείτε το video clip του τραγουδιού και το απίθανο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που "έγραψε ιστορία"

Πασίγνωστος αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, χόρεψε πριν χρόνια ένα ζεϊμπέκικο και έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρήσει.

Όταν μιλάμε για τίμιο, βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην μας έρθει στο μυαλό ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος ακόμα και σήμερα αποτελεί sex symbol για το γυναικείο κοινό και κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του, πόσο μάλλον όταν χορεύει.

Ο ηθοποιός, στην εκπομπή "Πρωινός καφές" όταν ακόμη την παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1, είχε σηκωθεί και είχε χορέψει ένα ζεϊμπέκικο που συζητιέται μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο με το βαρύ ζεϊμπέκικο του ηθοποιού:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share