Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το τσιφτετέλι κόλαση πασίγνωστης παρουσιάστριας που άναψε φωτιές

Θεά!

20 Μαΐου 2020 12:00
Το τσιφτετέλι κόλαση πασίγνωστης παρουσιάστριας που άναψε φωτιές

Όταν μια γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα κεντρίσει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι δυο μέτρα και καλλονή.

Κάτι ανάλογο συνέβη όταν η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και σηκώθηκε να χορέψει.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Γιώργος Γερολυμάτος και ερμήνευε το κομμάτι "λίγο λίγο θα με συνηθίσει", η εντυπωσιακή παρουσιάστρια "μοίραζε εγκεφαλικά" σε όλο το στούντιο με τον αισθησιακό χορό της. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια καυτή παρουσία αναστατώνει το συγκεκριμένο πλατό με το χορό της, δείτε εδώ τι συνέβη όταν δυο τραγουδίστριες χόρεψαν ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια.

Η Μαίρη Μηλιαρέση όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε και ο χορός της έχει μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη όλων των αντρών.

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό της:

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της Μαρίας Μπεκατώρου που σήκωσε το πλατό "στον αέρα"

Όσες φορές κι αν τη δεις να χορεύει, η Μαρία Μπεκατώρου πάντα θα σε καθηλώνει. Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης χορεύει τσιφτετέλι και έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέχρι πρότινος παρουσίαζε το τηλεοπτικό "παιχνίδι" μεταμφιέσεων YFSF που δυστυχώς για αυτή τη σεζόν έληξε άδοξα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα και των μέτρων που πρέπει να τηρηθούν. Σε μία από τις τελευταίες εκπομπές, ο διαγωνιζόμενος και τραγουδιστής Νικόλας Ραπτάκης, κλήθηκε να μεταμφιεστεί σε... Λένα Ζευγαρά και να ερμηνεύσει το κομμάτι "αμάρτησε". Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το τέλος της εμφάνισης ο διαγωνιζόμενος πλησίασε τη Μαρία Μπεκατώρου που όπως όλοι ξέρουμε έχει μια αδυναμία στο χορό και χάρισε σε όλους ένα από τα πιο εντυπωσιακά της τσιφτετέλια.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

To καυτό τσιφτετέλι πανέμορφης Ελληνίδας που μοίρασε... εγκεφαλικά!

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η χορεύτρια και ηθοποιός Αναστασία Δρακά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Η γοητευτική χορεύτρια σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Βασίλης Λέκκας και ερμήνευε τη "Μπουρνοβαλιά" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ το "κρυφό" τσιφτετέλι της Αναστασίας Γιούσεφ που δεν περίμενε κανείς.

Δείτε το μοναδικό χορό της Αναστασίας Δρακά:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share